Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sigrids intima bild från kärleksresan

Q&A: Sigrid Bernsons kärlekslåt – här är sanningen
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson i ”Let's dance” Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Ryktena om paret har florerat under en stor del av förra året.Foto: OLLE SPORRONG
Först nyligen Sigrid Bernson ut med att hon och Robin är ett par. Foto: OLLE SPORRONG
Paret tillsammans på ”Let's dance”. Foto: OLLE SPORRONG

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson höll länge sin kärlek hemlig för offentligheten. 

Nu är de på kärleksresa och dansaren delar med sig av en intim bild. 

”Pussbild från Thailand”, skriver hon på Instagram. 

Redan under ”Let's Dance” gick ryktena varma om att Sigrid Bernson, 31, och Robin Bengtsson, 29, hade inlett en relation. De båda var nyblivna singlar och det verkade som uppgjort för att de skulle bli ett par. 

Mycket riktigt – under julen avslöjade Sigrid Bernson relationen genom en pussbild med Robin Bengtsson, i ett vintrigt snölandskap. 

I P4 Extra berättade Robin Bengtsson nyligen hur allting hade gått till – och att de medvetet hade hållit kärleken hemlig. 

– Vi fortsatte att ses efter att ”Let's dance” var slut. Vi ville inte sluta med det. Men sen vet jag inte när vi började dejta, det var någon gång i slutet av ”Let's dance”. Vi höll det hemligt för det var så mycket snack och vi ville bara få ha det för oss själva. Sen var det nog ganska många som såg igenom det, men inte alla, sa han då.  

– På något sätt ville vi ha den här första tiden själva och bara njuta av att vara kära, utan att alla tittade på. 

Parets intima kärlekssemester

Robin Bengtsson tävlar i årets ”Melodifestivalen” men innan dess har han och flickvännen åkt i väg på en långresa till Thailand. 

I sociala medier kan vi följa hur de badar i det turkosa vattnet och ser ut att leva livets liv. 

Nyligen delade även Sigrid Bernson med sig av en riktigt intim bild. De båda sitter i badkläder och kysser varandra uppe i ett träd. Vattnet ramar in bilden.
”Pussbild från Thailand”, skriver hon. 

”ÄLSKAR att känna solens varma strålar på kroppen. D-vitamin och livsglädje”, skriver hon till en annan bild där dansaren blickar ut över havet. 

Även Robin Bengtsson delar med sig av uppdateringar från resan. Där berättar han även att hans son William också är med i Thailand. 

”Lata dagar i Thailand. 2020 behandlar oss väldigt bra än så länge”, skriver Robin Bengtsson till en bild där han där sitter på en gunga. 

Expressen har sökt Sigrid Bernson. 

https://www.instagram.com/p/B7fePtXHelG/?utm_source=ig_web_copy_link

Nöjets årskrönika: Det här minns vi mest från 2019

Nöjets årskrönika: Det här minns vi mest från 2019

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.