Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sigrids hämnd på Dogge efter kritiserade valet

Sigrid Bernson är denna veckas storbonde i ”Farmen VIP”.Foto: TV4
Förstakämpevalet var inte jättesvårt för Sigrid Bernson som valde att välja den personen som valde henne.Foto: TV4
Dogge Doggelito blir vald till förstakämpe.Foto: TV4
Dogge Doggelito köper inte Sigrids motivering, utan menar att hon ser honom som en konkurrent.Foto: TV4

Sigrid Bernson valdes förra veckan till förstakämpe i ”Farmen VIP”.

När hon denna vecka är storbonde görs valet därför enkelt.

– Det är bara för att du valde mig så jag känner att du inte kan bli arg på mig för att jag väljer dig, säger Sigrid Bernson i programmet.

Under förra veckans avsnitt av ”Farmen VIP” valde den dåvarande storbonden, rapparen Dogge Doggelito, 43, Sigrid Bernson, 30, till förstakämpe. Ett val som han menade var avgjort av slumpen. I kvällens avsnitt av TV4-programmet var det Sigrids tur att välja förstakämpe, och valet landade inte förvånande på Dogge.

– Det är bara för att du valde mig så jag känner att du inte kan bli arg på mig för att jag väljer dig, säger Sigrid Bernson i programmet.

Innan sitt val förklarar Sigrid Bernson att hon tycker att alla deltagare som är kvar förtjänar att vara på gården och att hon har funderat länge på hur hon ska välja. Samtidigt beskriver hon att valet varit ganska lätt ändå, för att det bara fanns en person runt bordet som inte skulle bli sur på henne om hon valde den.

Dogge Doggelito: ”Köper inte hennes motivering”

En motivering som Dogge Doggelito inte köper. Taktikspelet och pakterna börjar för många av deltagarna bli tydliga, och Dogge menar att han blev vald för att han är en bra farmare.

– Jag köper inte riktigt hennes motivering. Jag tror att hon ser mig som en konkurrent och vill ha ut mig så klart, säger Dogge Doggelito i avsnittet och fortsätter:

– Eftersom jag gör mycket på gården. Jag jobbar stenhårt från morgon till kväll och jag är en bra farmare liksom. 

I stället menar han att det finns andra deltagare på gården som är sämre farmare och borde röstas ut.

Anna Sahlene: ”Jag ser tecken”

Det är inte bara Dogge Doggelito som börjar se en viss taktik i deltagarnas spel, även artisten Anna Sahlene, 42, säger sig se tydliga pakter. Hon förklarar att några av deltagarna är första prioritet att uppleva gården och få den att fungera, medan det för vissa är att vinna tävlingarna till varje pris.

Anna Sahlene säger i programmet att hon ser tecken på att de yngre deltagarna, Sigrid Bernson, Amir Akrouti, Vlad Reiser och Saga Scott ingår i en pakt.

– Jag ser tecken på saker som händer, jag tycker att det är någonting som pågår här inne rent taktiskt, säger Anna Sehlene i programmet.

Farmen VIP” sänds måndagar kl 20:00 på TV4 och TV4 Play.

Ida Wargs och Alexander Pärleros miljonimperium

Så mycket pengar drar entreprenörerna in

Snuskigaste filmerna på Netflix – för en het kväll

Sökorden för att hitta sexiga rullar • Dolda kategorin

Sveken och kärleken bland de svenska societetsparen

Förälskelserna i Sveriges snävaste vänkrets

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.