Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sigrids drag med Robin efter Samirs offentliga kyss

Foto: TV4.
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson är danspartners i ”Let's Dance”.
Foto: ALEX LJUNGDAHL
När de båda dök upp på ”Melodifestivalens” efterfest höll de sig nära varandra hela kvällen.
Foto: ALEX LJUNGDAHL
De skrattade och dansade tillsammans.
Foto: OLLE SPORRONG
Under pressträffen av ”Let's Dance” visade de upp sig.
Foto: OLLE SPORRONG
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson.
Foto: OLLE SPORRONG
Sigrid Bernson var tidigare tillsammans med Samir Badran.
Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES
De gick skilda vägar i januari.
Foto: OLLE SPORRONG
1 / 9

Samir Badran och Bianca Ingrosso kysste varandra i direktsändning – något som fick exflickvännen Sigrid Bernson att bli både ledsen och arg. 

Dagen efter hämnades hon med att visa upp sitt gladaste humör och höll sig hela tiden nära ”Let's Dance”-partnern Robin Bengtsson. 

– Det är bara att gå vidare, säger Sigrid Bernson om uppbrottet från Samir till Aftonbladet.  

Det är dags. Den 22 mars är startskottet för ett av Sveriges största underhållningsprogram ”Let's Dance”. En av programmets största profiler är dansaren Sigrid Bernson, 30, som självklart är med även i år igen. 

Den senaste tiden har varit tuff för Sigrid Bernson. 2017 hittade hon kärleken i tv-personligheten Samir Badran, 28 – i just ”Let's Dance” men i slutet av januari gick paret ut och berättade att de har gått skilda vägar. 

”Efter en fruktansvärt jobbig höst då jag verkligen försökt kämpa för vår kärlek och för oss så blev det så här ändå. Det vi har delat har varit så genuint fint och jag skulle aldrig göra det ogjort”, skrev Sigrid Bernson då på sin Instagram. 

Samir Badran berättade för Expressen att beslutet kom efter en väldigt tuff tid i hans liv. 

Händelsen som fick Sigrid Bernson att ryta ifrån

”Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv. Det är feeett jävla sorgligt och de kommer bli en jobbig tid ett tag framöver som man måste ta sig igenom men jag vet att detta var det bästa för oss båda även att det gör ont.”

Men nu har vinden vänt och inför pressträffen av ”Let's Dance” berättar dansaren att hon mår jättebra och att fokus ligger på programmet. 

– Det är bara att gå vidare, säger hon till Aftonbladet. 

Men nyligen hände något som fick Sigrid Bernson att ryta ifrån. 

TV4 överraskade realityprofilen och nyblivna singeln Bianca Ingrosso, 24, och Samir Badran med en speeddejt i direktsändningen av ”Talang”. 

Duon tog överraskningen med ro – och avslutade dejten med en kyss framför kamerorna.

Den intima gesten fick Sigrid Bernson att prata ut på sin Instagram. 

– Jag är inte ledsen för att jag vill ha tillbaka Samir, men däremot är jag ledsen för att jag inte tycker det finns någon respekt, sa hon då. 

Till Expressen utvecklade hon sitt resonemang: 

”Jag älskar att jobba på TV4 och jag som har varit i branschen länge förstår att dom tyckte att det va en ”kul grej”. För min del blev det för tätt inpå. Ibland känns det som att folk glömmer att vi som jobbar i den här branschen också har känslor.”

Samirs ord efter exflickvännens uttalande

Även Samir Badran uttalade sig om kyssen och ville vara noga med att han inte ville såra sin exflickvän. 

”Jag menade inget illa mot Sigrid, jag visste inte ens om att det skulle bli en ”live-date” mellan mig och Bianca, det kom helt oväntat mitt under livesändningen. Och eftersom dom hade dukat upp med ”lady och lufsen”-tema tänkte jag att jag äntligen kunde få uppleva det i verkliga livet och testa det, vilket jag också gjorde”, skrev Samir Badran i en kommentar till Expressen och la till:

”De var bara en kul grej, dessutom är Bianca jäävligt het.”

Dagen efter dyker Sigrid Bernson upp på efterfesten till ”Melodifestivalen” med ingen mindre än sin ”Let's Dance”-partner Robin Bengtsson, 28. 

Han är också nybliven singel och redan innan starten av programmet har Sigrid och Robin fått flera frågor om relationen. 

Aftonbladet har bland annat frågat Sigrid Bernson om det finns chans till romans – något som hon då avfärdar. 

– Eh, nej, så kul ska vi inte ha.

Även Robin instämmer i svaret. 

– Nej, jag är här för att dansa faktiskt. Det känns som att vi har en rätt flabbig relation där det mest är spex.

Närgångna på efterfesten

Men på ”Melodifestivalen”-efterfesten ser det i alla fall ut som att Sigrid Bernson och Robin Bengtsson har kommit varandra nära.  

De håller sig tätt intill varandra, de står på dansgolvet ihop, de skrattar mycket tillsammans och Sigrid lägger bland annat sin hand på Robins rygg.

Klart står i alla fall att dansaren är nöjd med sin tilldelade partner. 

– Jag är svinglad att jag får dansa med Robin. Jag känner att jag är lite hunkvälsignad i ”Let's Dance”, det här är min sjunde hunk, har Sigrid tidigare sagt till Aftonbladet.  

Expressen har sökt Sigrid Bernson. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.