Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sigrid ryter ifrån efter Samir och Biancas kyss

Samir Badrans och Bianca Ingrossos kyss i ”Talang”.
Foto: Theo Haraldsson.
Sigrid Bernson.
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
Samir Badran och Sigrid Bernson var ett par i flera år.
Foto: OLLE SPORRONG

TV4 tvingade de nyblivna singlarna Samir Badran och Bianca Ingrosso på en dejt i direktsändning som slutade med en kyss.

Nu ryter Samirs ex Sigrid Bernson ifrån.

– Vi är alla tre offentliga profiler på TV4, och då tycker jag inte att man gör det på bästa sändningstid, säger Sigrid Bernson i sociala medier.

Under fredagskvällen kuppade TV4 realityprofilen Bianca Ingrosso, 24, och artisten Samir Badran, 28, med en speeddejt i direktsändning.

Överraskningen ägde rum i underhållningsprogrammet ”Talang” där Bianca Ingrosso figurerar som jurymedlem och Samir Badran som sidekick till programledaren Pär Lernström.

Duon tycks tagit överraskningen med ro – och avslutade dejten med en kyss framför kamerorna.

”Jag har alltid velat göra 'Lady och Lufsen'-grejen. Och så fick jag göra det med Bianca Ingrosso”, sa Samir Badran i en kommentar till Expressen.

Bianca Ingrosso uppskattade också kyssen: 

”Det var roligt” sa hon i en kommentar.

Sigrid Bernson om Samir och Biancas kyss: ”inte snyggt”

Men tilltaget har bemötts av både hurrarop och stark kritik. Inte minst av Samir Badrans ex Sigrid Bernson som var i en relation med artisten framtill januari i år. 

– Jag är inte ledsen för att jag vill ha tillbaka Samir, men däremot är jag ledsen för att jag inte tycker det finns någon respekt, säger Sigrid Bernson i sin Instagram story och fortsätter:

– Vi är inte femton år gamla och jag undrar verkligen när folk ska fatta det. Jag försöker verkligen i den här offentligheten, som vi alla tre befinner oss i, att visa respekt. Och jag känner att vi är alla tre offentliga profiler på TV4, och då tycker jag inte att man gör det på bästa sändningstid.

Varpå hon fortsätter:

– Jag brukar inte säga ifrån, eller ens stå upp för mig själv, men jag känner att i kväll gör jag det – och säger att jag inte tycker att det är snyggt.

Till Expressen utvecklar Sigrid Bernson sin syn på händelsen.

”Jag älskar att jobba på TV4 och jag som har varit i branschen länge förstår att dom tyckte att det va en ”kul grej”. För min del blev det för tätt inpå. Ibland känns det som att folk glömmer att vi som jobbar i den här branschen också har känslor.” skriver hon.

Samir Badran om kyssen: ”inget illa menat”

Nu uttalar sig även Samir Badran om kyssen.

”Jag menade inget illa mot Sigrid, jag visste inte ens om att det skulle bli en ”live-date” mellan mig och Bianca, det kom helt oväntat mitt under livesändningen. Och eftersom dom hade dukat upp med ”lady och lufsen”-tema tänkte jag att jag äntligen kunde få uppleva det i verkliga livet och testa det, vilket jag också gjorde.” skriver Samir Badran i en kommentar till Expressen och tillägger:

”De var bara en kul grej, dessutom är Bianca jäävligt het.”



Även på Samir Badrans Instagram diskuteras kyssen i kommentarfältet.

”Osmakligt gjort mot Sigrid så kort efter uppbrottet,” lyder en kommentar. 

”Klart han får göra vad han vill, men tycker ändå att Sigrid förtjänar respekten och att slippa se det här i live-tv.” skriver en annan.

Men det finns även flera röster i kommentarfältet som tar Samir Badran i försvar.

”Samir får ju faktiskt göra som han vill och det var i ett underhållningsprogram så..” skriver en av dem.

https://www.instagram.com/p/Buw0cbNANLw/

Expressen har sökt Bianca Ingrosso för ytterligare kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.