Sigrid Bernson och Samir Badran Foto: OLLE SPORRONGSigrid Bernson och Samir Badran Foto: OLLE SPORRONG
Sigrid Bernson och Samir Badran Foto: OLLE SPORRONG
Samir Badran och Sigrid Bernson Foto: OLLE SPORRONGSamir Badran och Sigrid Bernson Foto: OLLE SPORRONG
Samir Badran och Sigrid Bernson Foto: OLLE SPORRONG

Sigrid och Samir visar nu sin kärlek öppet

Publicerad

"Let's dance"-stjärnan visar sin kärlek till Samir Badran på bilden från Marbella.

Sigrid Bernson och Samir Badran pussas på Instagram-bilden från kärleksresan. 

"Semester och varsin låt på Spotify Topp 50! Helt okej Lets Celebrate!!", skriver Berson under bilden på Instagram. 

Nu visar "Let's dance"-stjärnan Sigrid Bernson, 28 ,upp sin kärlek till Samir Badran, 27, på Instagram. Många fans har spekulerat kring en eventuell romans mellan dansparet. På  bilder som de har publicerat på Instagram har paret setts pussa varandra. Nu har Sigrid Bernson lagt upp ännu en pussbild sitt Instagram-konto från semestern på Marbella. 

"Semester och varsin låt på Spotify Topp 50! Helt okej Lets Celebrate!!", skriver Berson under bilden på Instagram. 

 

LÄS MER: Samir och Sigrids mys på kärleksresan. 

 

Paret träffades under inspelningen av TV4:s "Let's dance" där de dansade tillsammans. Under programmets gång kom de varandra nära och de har fortsatt att umgås även efter programmets slut. 

https://www.instagram.com/p/BWpaFZqBIlq/?taken-by=samirbadrans

Sigrid Bernson och Samir Badran förnekar sin relation

Båda har förnekat att de skulle vara ett par. I en intervju med Kändis-tv svarade Sigrid Bernson på frågan vilken relation hon och Samir har: 

– Den vanligaste frågan jag får just nu är om jag och Samir är ett par. Och svaret på den frågan är... jag kan väl bara säga att jag tycker att han är världens finaste kille, säger hon. 

 

LÄS MER: Efter kärleksryktet – berättar om relationen. 

 

Samir Badran och Sigrid Bernson har bland annat åkt på semester till Frankrike ihop och nu har de åkt på ännu en resa. Den här gången till Marbella i Spanien. 

”Jag stack från Sverige igen”, har Sigrid Bernson skrivit på Instagram. 

Där delar hon med sig av bilder från flygresan och från lägenheten som hon och Samir bor i tillsammans med flera andra vänner. 

Både Samir Badran och Sigrid Bernson verkar stortrivas under sin semester och de dricker bubbel och äter god mat. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag