Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sigrid och Erik lurade TV4 i "Bonde söker fru"

Erik Bäckman och Sigrid Bergåkra berättade i smyg för Linnea Åberg om deras natt ihop - innan resan till Malta. Foto: TV4
Paren umgicks med varandra – även utanför kamerorna. Foto: TV4
Linnea är med Erik på Malta i "Bonde söker fru". Foto: TV4

Kärleksbönderna lurade TV4. Erik Bäckman och Sigrid Bergåkra berättade i smyg för Linnea Åberg om deras natt ihop - innan resan till Malta.

Paren försonades utanför kamerorna – och passade att umgås tillsammans med sina respektive när kamerateamet var borta.

– Det var inte bara en gång, säger Sigrid Bergåkra.

Hästbonden Sigrid Bergåkra, 43, och grisbonden Erik Bäckman, 21, hade en passionerad natt ihop i inledningen av årets ”Bonde söker fru”. Men Sigrid och Erik valde att gå vidare och söka kärleken hos sina brevskrivare i stället för att dejta varandra.

Erik hittade kärleken hos sin friare Linnea Åberg, 21. Sigrid Bergåkra kastades in i en blixtförälskelse när hon mötte den nytillkomne friaren Pål Mases, 48.

Sigrid Bergåkra berättade direkt för Pål om hennes och Eriks natt ihop. Men tittarna har inte fått se Erik berätta för sin Linnea om natten.

Kärleksparen fick i förra veckans avsnitt reda på att de skulle få åka på en romantisk semester. Men TV4 och Linda Lindorff valde att inte berätta att de skulle åka till resmål: Malta.

När kärleksparen möts på Arlanda får tittarna se en förvånad Erik Bäckman.

– Att vi alla fyra bönder skulle resa tillsammans var väl inte riktigt vad jag förväntat mig. Det blir nog inga awkward moments mellan mig och Sigrid – det tvivlar jag starkt på. Att de ska följa med på resan tycker jag blir skithärligt, säger han i programmet.

Sigrid: ”Hon var helt införstådd”

Erik pressas på svar i programmet av Jennifer Erlandsson om vad han sagt till Linnea. Han berättar att han avslöjat för Linnea att han haft känslor för Sigrid.

Men det tittarna inte vet är att han och Sigrid Bergåkra redan talat ut om natten med Linnea Åberg.

– De valde att berätta det innan resan. De berättade att det kommer att visas att de sovit en natt tillsammans. De berättade verkligen i detalj, även fast de inte behövt göra det – det är ju inte min ensak, säger Linnea Åberg.

Sigrid Bergåkra berättar att allt var utagerat innan Malta-resan.

– Hon var helt införstådd med alla ingångsvärden. Jag och Linnea har haft en fin dialog och gemenskap, säger hon.

 

LÄS MER: Bonde-Sigrids ilska efter programmet

 

Linnea Åberg: ”Inte min ensak”

Kärleksparen blev så goda vänner att när kamerateamet var ute med de andra Bonde söker fru-paren så passade de på att umgås gemensamt.

– Det var lite på eget bevåg faktiskt. Det var inte bara en gång. Vi åt lunch, fikade och tog en drink ihop. Vi passade på att umgås när produktionen hade fullt upp med de andra bönderna och vi var ensamma där, säger Sigrid Bergåkra.

Linnea Åberg och Sigrid Bergåkra är båda från Hälsingland och känner varandra genom ridsporten sedan tidigare.

– Vi åt lunch tillsammans vi fyra och det var inga hard feelings där inte. Det är glömt och borta. Dessutom tycker jag att natten har överdramatiserats enormt i programmet, säger Linnea Åberg.

 

LÄS MER: Sigrids kärleksmöte – som TV4 inte visade

 

Sigrid: ”Vi har skött det väldigt fint privat”

Sigrid Bergåkra håller med Linnea om framställningen av natten och berättar om beslutet att tala när kamerorna inte var där:

– Vi får väl ha förståelse för att det ingår i ett relationsprogram. Men jag tycker samtidigt att tittare och produktionen måste ha förståelse för att vi har skött det väldigt fint privat.

TV4: ”Låter väldigt fint”

Clara Tengbom, exekutiv producent för ”Bonde söker fru”, berättar att hon inte kände till att Erik redan berättat om natten för Linnea.

– Det känner jag inte till alls. Jag vet ingenting om hur Erik pratat med Linnea, säger hon.

TV4 visste heller inte om att Erik och Linnea umgicks med Pål och Sigrid vid sidan av inspelningen på Malta.

– Det är ingen information som jag har fått. Men jag tycker det låter väldigt fint, säger hon.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.