Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sigrid Bernsons stora lycka med Robin Bengtsson

Stjärnans beslut efter pausen på sociala medier.
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson blev ett par när de dansade med varandra i ”Let's dance” 2019.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson köpte ett hus förra året.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson blev ett par när de dansade tillsammans i ”Let's dance”. 

På midsommarafton visade dansaren upp familjelyckan på Instagram

”Glad midsommar från mig och mina älsklingar”, skriver hon. 

”Let's dance”-profilen Sigrid Bernson fann kärleken i artisten Robin Bengtsson när de dansade tillsammans i ”Let's dance” förra året. 

Och det verkar som att Sigrid Bernson och Robin Bengtsson njuter av livet tillsammans. På midsommarafton lade Bernson upp en bild på Instagram, sittandes på gräset med Robin och hans son William, för att dokumentera sin lycka. 

”Glad midsommar från mig och mina älsklingar. Vi hade en magisk morgon och klarade lunchen med sol men sen kom regnet. Svensk sommar helt enkelt”, skriver Sigrid Bernson i inlägget. 

Ville fokusera på huset

Förra julen gick Robin Bengtsson och Sigrid Bernson ut med att de var ett par. Sedan dess har de flyttat in i en villa i Vallentuna, utanför Stockholm. 

Under våren har paret renoverat huset som har sju rum, är 140 kvadratmeter stort och har en tomt på 1 151 kvadratmeter. 

Robin Bengtsson har delat med sig av renoveringsresultatet på Instagram story, där han visat upp vardagsrum, kök, badrum, sovrum och sonen Williams sovrum. I klippet visade han även upp studiorummet, som han under coronatider använder för att lära sig producera musik. 

– I veckan ska jag sitta och fortsätta lära mig att producera musik själv. Jag lägger tiden som jag inte har tagit mig förut nu i dessa tider på att försöka bli en producent, sa han i klippet. 

Därför tackade Sigrid nej till ”Let's dance”

Sigrid Bernson berättade i mars att hon inte tänkte medverka i ”Let's dance” 2020. I stället ville hon fokusera på parets nya hem och ge tid åt sig själv. 

– Vi håller på att komma till ro i vårt nya hus nu! Vi stormtrivs redan. Kommer dela med mig av lite bilder sen när vi får ordning och reda”, skrev hon på Instagram.

Expressen har sökt Sigrid Bernson. 

https://www.instagram.com/p/CBns5t3HxY-/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.