Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sigrid Bernsons oro för Samir Badrans på turnén

Sigrid Bernson och Samir Badrans Foto: OLLE SPORRONG
Samir och Viktor missade sin kryssning Foto: Youtube
Popduon fick klättra upp på båten i mörkret. Foto: Youtube

Samir och Viktor fick åka livbåt när de skulle spela på en Galaxy-kryssning.

Vilket gjorde Samir Badrans flickvän Sigrid Bernson väldigt orolig. 

"Han ringde och sa att han satt i en livbåt mitt i natten", skriver hon på Instagram. 

Popduon Samir och Viktor hade spelning på en Galaxy-kryssning när de missar båtens avfärd. Duon får i stället färdas med livbåt ut till fartyget. Samirs flickvän Sigrid Bernson fick då ta emot ett oroväckande samtal mitt i natten. 

"Haha jag va orolig för Samir i går.. när han ringde och sa att han satt i en livbåt mitt i natten...", skriver hon på Instagram. 

https://www.instagram.com/p/Biuzgk4nV0Z/

 

LÄS MER: Samir och Sigrids verkliga relation 

 

"Kommer bli kontraktsbrott"

Kärleksparet Samir Badran, 27, och Sigrid Bernson, 29, har lagt upp ett klipp om händelsen på deras gemensamma Youtube-kanal. Där får tittarna se hur Samir och Viktor färdas med taxi i ilfart ut till Värtahamnen i Stockholm. Framme vid hamnen skyndar de sig mot båten när de får höra från en båtvärd att landgången är ryckt och det redan är försent. 

– Det här var lite knas. Jag vet inte vad som kommer hända nu, det kommer bli kontraktsbrott, säger Samir Badran i youtube-klippet.

Duon och deras entourage får sedan ta en taxi för 1852 kronor ut till en annan hamn för att sedan åka livbåt ut till kryssningsfartyget. Där får de klättra upp på det stora fartyget en efter en med hjälp av en stege. 

– Det här är fett läskigt. Vad stor båten är, utbrister Samir Badran innan han ska klättra upp.  

Popduon och deras entourage tar sig till slut upp för stegen och in i fartyget. I klippet ses sällskapet senare skåla "för att de överlevde". 

Musikduon Samir och Viktor bildades 2014 och är just nu ute på turné. De har tävlat i Melodifestivalen tre gånger. Första gången 2015 med låten "Groupie". Andra gången tävlade de med bidraget "Bada nakna" 2016. I år tävlade de med låten "Shuffla" som tog sig direkt från deltävlingen till final och slutade på en fjärde plats. 

Expressen har sökt Sigrid Bernson och Samir Badran.

 

LÄS MER: SVT backar om Samir & Viktor

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!