Sigrid Bernson och Samir Badrans Foto: OLLE SPORRONGSigrid Bernson och Samir Badrans Foto: OLLE SPORRONG
Sigrid Bernson och Samir Badrans Foto: OLLE SPORRONG
Samir och Viktor missade sin kryssning Foto: YoutubeSamir och Viktor missade sin kryssning Foto: Youtube
Samir och Viktor missade sin kryssning Foto: Youtube
Popduon fick klättra upp på båten i mörkret. Foto: YoutubePopduon fick klättra upp på båten i mörkret. Foto: Youtube
Popduon fick klättra upp på båten i mörkret. Foto: Youtube

Sigrid Bernsons oro för Samir Badrans på turnén

Publicerad

Samir och Viktor fick åka livbåt när de skulle spela på en Galaxy-kryssning.

Vilket gjorde Samir Badrans flickvän Sigrid Bernson väldigt orolig. 

"Han ringde och sa att han satt i en livbåt mitt i natten", skriver hon på Instagram. 

Popduon Samir och Viktor hade spelning på en Galaxy-kryssning när de missar båtens avfärd. Duon får i stället färdas med livbåt ut till fartyget. Samirs flickvän Sigrid Bernson fick då ta emot ett oroväckande samtal mitt i natten. 

"Haha jag va orolig för Samir i går.. när han ringde och sa att han satt i en livbåt mitt i natten...", skriver hon på Instagram. 

https://www.instagram.com/p/Biuzgk4nV0Z/

 

LÄS MER: Samir och Sigrids verkliga relation 

 

"Kommer bli kontraktsbrott"

Kärleksparet Samir Badran, 27, och Sigrid Bernson, 29, har lagt upp ett klipp om händelsen på deras gemensamma Youtube-kanal. Där får tittarna se hur Samir och Viktor färdas med taxi i ilfart ut till Värtahamnen i Stockholm. Framme vid hamnen skyndar de sig mot båten när de får höra från en båtvärd att landgången är ryckt och det redan är försent. 

– Det här var lite knas. Jag vet inte vad som kommer hända nu, det kommer bli kontraktsbrott, säger Samir Badran i youtube-klippet.

Duon och deras entourage får sedan ta en taxi för 1852 kronor ut till en annan hamn för att sedan åka livbåt ut till kryssningsfartyget. Där får de klättra upp på det stora fartyget en efter en med hjälp av en stege. 

– Det här är fett läskigt. Vad stor båten är, utbrister Samir Badran innan han ska klättra upp.  

Popduon och deras entourage tar sig till slut upp för stegen och in i fartyget. I klippet ses sällskapet senare skåla "för att de överlevde". 

Musikduon Samir och Viktor bildades 2014 och är just nu ute på turné. De har tävlat i Melodifestivalen tre gånger. Första gången 2015 med låten "Groupie". Andra gången tävlade de med bidraget "Bada nakna" 2016. I år tävlade de med låten "Shuffla" som tog sig direkt från deltävlingen till final och slutade på en fjärde plats. 

Expressen har sökt Sigrid Bernson och Samir Badran.

 

LÄS MER: SVT backar om Samir & Viktor

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag