Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sigrid Bernsons beslut – tillbaka efter pausen

Sigrid Bernsons beslut efter pausen på sociala medier
Sigrid Bernson är tillbaka på sociala medier efter en längre tystnad.Foto: OLLE SPORRONG
Hennes story på Instagram får en del att reagera.Foto: OLLE SPORRONG
Sigrid Bernsons inlägg på InstagramFoto: Instagram
Sigrid Bernson under ”Let's dance” 2019 med Robin Bengtsson – som hon nu är tillsammans med.Foto: OLLE SPORRONG

Sigrid Bernson valde att ta en paus från sociala medier för att fokusera på sig själv, familjen och nya huset.

Nu är ”Let's dance”-profilen tillbaka från tystnaden – och får försvara sitt beslut att gå och gymma under coronapandemin.

”Jag förstår så klart att det är många som inte vågar gå till gym nu. Jag har promenerat mycket även i regn och snö under våren”, skriver Sigrid Bernson på Instagram story.

Under våren valde ”Let's dance”-stjärnan Sigrid Bernson, 31, att ta en paus från både danskarriären och sociala medier. I stället för att vara med i årets säsong av ”Let's dance” har hon fokuserat på sig själv och familjen med sambon Robin Bengtsson, som hon också köpte ett hus tillsammans med i mars.

”Jag har lärt mig hur viktigt det är att lyssna när kroppen säger ifrån. Lets Dance är ett fantastiskt jobb med underbara kollegor men som ni säkert förstår också oerhört krävande både fysiskt och mentalt, nästan alla veckans dagar, och det kändes tyvärr inte aktuellt för mig i år”, skrev Sigrid Bernson i början av mars, och fortsatte:

”Vi håller på att komma till ro i vårt nya hus nu! Vi stormtrivs redan! Kommer dela med mig av lite bilder sen när vi får ordning och reda. Just nu kommer jag vara lite frånvarande här på instagram, hoppas ni har förståelse”.

 

Förklarar sitt beslut om träningen

Nu har Sigrid Bernson börjat hitta tillbaka till Instagram, och är återigen mer aktiv på det sociala mediet.

Hon har också valt att börja träna på gym igen trots coronapandemin, och resonerar kring beslutet i en Instagram story.

”Jag förstår så klart att det är många som inte vågar gå till gym nu. Jag har promenerat mycket även i regn och snö under våren. Men nu har jag precis börjat gå igen. Jag kör på handsprit, 2-meters regeln och så klart att inte ta med händerna i ansiktet. Vi har ju barn också (Wille, Robins son) som träffar 500 andra barn i skolan varje dag så det är svårt att avgöra hur isolerad man ska vara. Träning är ju också viktigt för att må bra. Oavsett hur hårt man tränar så är det viktigt för kropp och själ”, skriver Sigrid Bernson.

Expressen har sökt Sigrid Bernson för en kommentar.

Andrea, 22, vill ha världens största läppar

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.