Sigrid Bernson avslöjar: Då kysstes jag och Robin Bengtsson för första gången

Ur arkivet: Detaljen om parets liv ihop.
Kemin var stark på scen för dansparet – men även bakom kulisserna brände det till rejält.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Sigrid Bernson hittade kärleken i Let's dance.
Foto: OLLE SPORRONG

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson väntar smått. 

Men kärleksresan tog fart redan när de dansade med varandra i ”Let's dance” och nu berättar Sigrid Bernson detaljerna om deras kärlekssmygande och första kyssen bakom kulisserna i podcasten ”Nemo möter en vän”. 

– Det är ganska tydligt då hur mycket vi gillade varandras sällskap. 

Det råder bebislycka för Sigrid Bernson, 33, och pojkvännen Robin Bengtsson, 32, och i början av september kommer parets första gemensamma barn.

Parets kärlekssaga tog fart i ”Let’s dance” och under en lång period smög de med sin kärlek bakom kulisserna av programmet.

I podcasten ”Nemo möter en vän” berättar Sigrid Bernson nu att det är produktionen som helt bestämmer vilka som ska dansa med varandra men att de tävlande kan få önska vem de skulle vilja delta med. Och Robin Bengtsson önskade just att få dansa med Sigrid Bernson. 

– Jag vet att Robin önskade mig. Jag tror snarare det var att ”hon har vunnit innan” och han är så otroligt tävlingsinriktad. 

Sigrid Bernson ser tillbaka på tiden då de dansade ihop med värme. 

– Det var en skithärlig tid när vi dansade tillsammans och blev kära. 

Hon berättar också för Nemo Hedén i podcasten att deras första kyss hände under programmet gång – även om det är något som de inte pratat så högt om. 

– Vad ska jag säga, vår första kyss var inte efter ”Let's dance” så klart. 

Faktum är att kyssen hände runt en månad in i resan på TV4. 

– Helt ärligt så var det att jag hade precis kommit ur en relation och jag hade inte en tanke på att jag skulle hitta en ny partner i ”Let's dance”, det var snarare något som jag aktade mig för, säger Sigrid Bernson och fortsätter: 

– Sen hade Robin också precis kommit ur en relation. Vi var sjukt inställda på att ”vad skönt nu ska jag bygga mig själv” men när du inte förväntar dig eller letar desperat efter någon att träffa och går på hundra Tinderdejter så kommer det ganska naturligt. Så vi blev nog ganska överraskade själva. Att ”shit vi gillar ju verkligen varandra”, det här var ju inte planen. 

Sigrid Bernson berättar att det var Robin Bengtsson som tog det första steget. 

– Han var väldigt bra på det för jag tror att jag var ganska försiktig av mig. Det blev att vi, man dansar åtta timmar och sen när man kom hem så blev det att man pratade tre timmar i telefon för att man inte ville sluta hänga. Och det är ganska tydligt då hur mycket vi gillade varandras sällskap. Vi kunde sitta och öppna var sin bärs på Facetime och ta en aw fast vi inte var tillsammans. Vi var var och en för sig men det var så tydligt att vi ville fortsätta hänga och prata, att det var en intressant person och sen blev vi tokkära. Verkligen, det var jättehärligt att få bli det, berättar hon i ”Nemo möter en vän”. 

Mer om den hemliga kärleksresan: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.