Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sigrid Bergåkras kärleks– längtan efter uppbrottet

Sigrid Bergåkra hoppas på att hitta kärleken under hösten.Foto: OLLE SPORRONG
Sigrid Bergåkra hoppas på att finna kärlek.Foto: TV4
Sigrid Bergåkra och Pål Mases hade en kort relation efter ”Bonde söker fru”.Foto: TV4

Hösten är en bra tid för att hitta kärleken.

Det hoppas i alla fall hästbonden Sigrid Bergåkra som än i dag lever singel efter flera korta relationer sedan sin medverkan i ”Bonde söker fru”.

– Någon gång kanske det är min tur, säger hon.

Hästbonden Sigrid Bergåkra, 46, blev ett känt ansikte för svenska folket när hon medverkade i programmet ”Bonde söker fru” 2016. Hon träffade aldrig kärleken i programmet men kontaktade i efterhand Pål Mases och paret inledde en kort relation. I början av 2017 gick de skilda vägar men ett tag senare fann hästbonden kärleken igen. Denna gång i dressyrryttaren Mattias Jansson, men paret valde i maj i år att gå skilda vägar, något som hon menade berodde på distansen mellan dem. Sedan dess har Sigrids kärleksliv letat på is och fokuset har legat på gården och hästtävlingar.

– Jag vet inte om det är det här med att man har tur i spel och otur i kärlek. Jag har faktiskt inte någon speciell framgång i kärlek, säger hon. 

Hoppas på kärlek i höst

Sigrid Bergåkra har nu funnit sig i att leva som singel och berättar att hon inte längre letar lika aktivt efter att träffa någon.

– Jag är ju ensam i vardagen, det är jag, men det funkar det med. Jag trivs på ett sätt med att stå på mina egna ben, jag letar liksom inte länge aktivt men det skulle vara jättekul att träffa någon. 

Under sommaren är Sigrid Bergåkra på resande fot då döttrarna har flera tävlingar runtom i Europa, detta är något som hon menar kan påverka kärlekslivet negativt. I ställer ser Sigrid positivt på hösten och hoppas på att det kommer att bli tiden då hon träffar den rätta.

– Jag tror kanske att man har chans att träffa någon när man är mer passionerad hemmavid. Tävlingssäsongen gör det svårt att hinna med sitt eget liv. I höst blir det kanske mer tid att unna sig att få träffa någon och ägna sig tid åt sig själv.

Här är bönderna i

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.