Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sigges och Malins bröllops- fest med stjärnorna

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Malin och Sigge Eklund förnyar sina löften på sin 10-åriga bröllopsdag.
Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA
Ruben Östlund och Syna Görcz.
Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA
Zara Larsson, Brian Whittaker.
Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA
Bröderna Fredrik Eklund och Sigge Eklund.
Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA

Podcast-profilen Sigge Eklund och hans kärlek Malin Eklund har 10-årig bröllopsdag - och firar med många svenska stjärnor.

Sångerskan Zara Larsson, kändismäklaren Fredrik Eklund, TV4-profilen Malou von Sivers och regissören Ruben Östlund är några av kändisarna som kommit till festen.

Podcast-profilen och författaren Sigge Eklund, 43, och hans fru Malin Eklund, 38, firade 10-årig bröllopsdag på fredag - och bjuder in många vänner till en stor fest på Rosendals trädgårdar på Djurgården.

Bland de 130 gästerna syntes sångerskan Zara Larsson, som kom tillsammans med pojkvännen, den brittiska modellen Brian Whittaker.

Festen inleddes med champagnemingel, och sedan hölls en ceremoniell vigsel i ett av växthusen. Därefter följde middag i ett av de större växthusen.

I träden hängde lyktor och ett jazzband stod för musiken.

I sin podcast "Alex & Sigges podcast", som Sigge Eklund driver tillsammans med Alex Schulman, pratade han nyligen om 10-årsfirandet.

– Det vore kul med någon liten ceremoni, sade Sigge Eklund där.

Hans podcast-kollega har svårt att förstå grejen med att fira bröllopsdagen med en fest. Alex Schulman säger att han tycker att det verkar löjligt. 

– Egentligen när ju festen mer betydelsefull än ett bröllop. Det här är två personer som verkar passa ihop som har levt ihop utan att skilja sig, försöker Sigge Eklund förklara. 

Sigge Eklund på Instagram

På en bild som podcast-kollegan Daniel Redgert lagt ut på Instagram syns hur Sigge Eklund och hans kärlek Malin Eklund firar tillsammans.

https://www.instagram.com/p/BYOY-YuAB0u/?hl=sv&taken-by=danielredgert

I dag har paret tre barn tillsammans – Viggo, Truls och Bella. Äldsta sonen Viggo fick paret tidigt i sin relation.

I en tidigare intervju med tidningen Mama och Sigge Eklund berättat om hur Malin blev gravid tre månader efter att paret fallit för varandra. 

– Tre månader var en evighet för oss, vi var vakna dygnet runt. Redan efter ett dygn visste jag att vi skulle vara ihop hela livet, sa Sigge Eklund till Mama.

I samma intervju berättade Sigge Eklund om livet som trebarnspappa. Där avslöjade han att det stundvis var kämpigt. 

– Jag minns perioder för några år sedan, när vi bara hade två barn, jag var en mycket bättre pappa då, det fanns tid och utrymme att se barnen. Nu blir det mer att försöka överleva varje dag, sa Sigge Eklund då.  

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.