Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sierskans kärleksråd till Charlotte Perrelli

"En sierska sa att vi är kompatibla med varandra. Det stämmer. Vi står på likadana plattformar och kan hjälpa varandra om det blir tungt", säger Perrelli om maken. Foto: Henrik Jansson
Det var i augusti som Charlotte Perrelli gifte sig med sin kärlek Anders Jensen. Foto: Kristofer Sandberg
"jag tror att han skulle tycka att det var väldigt mysigt att ha mer än ett barn gemensamt". Foto: Henrik Jansson

Efter en stormig relation med ex-mannen hittade Charlotte Perrelli slutligen sin kärlek.

Nu berättar hon om kärleksrådet angående nuvarande maken Anders Jensen som hon fick från en sierska.

– Det stämmer. Vi står på likadana plattformar och kan hjälpa varandra om det blir tungt, säger hon till lokaltidningen Mitt i.

I augusti gifte sig Charlotte Perrelli med sin kärlek Anders Jensen. På det exklusiva slottet Château d'Esclimont, i närheten av Versailles i Frankrike, sa de ja till varandra inför sina 120 gäster.

Och en profetia hjälpte henne på traven att ta steget. Efter en stormig relation med exmaken, innehållandes både otrohet och storbråk, fick hon höra att Anders var den rätte - av en sierska.

– En sierska sa att vi är kompatibla med varandra. Det stämmer. Vi står på likadana plattformar och kan hjälpa varandra om det blir tungt, säger hon till tidningen.

 

LÄS MER: Här är Charlotte Perrellis lyxfest

 

Charlotte och Anders Perrelli Jensen bor tillsammans med tre barn, varav en gemensam son, i Djursholm. Och de vill gärna ha tillskott till familjen.

– Jag har ju tre barn. Men Anders har ju bara ett barn med mig och jag tror att han skulle tycka att det var väldigt mysigt att ha mer än ett barn gemensamt. Funkar det är det välkommet. Men jag tar det inte för givet i dag, säger hon till tidningen.

 

LÄS MER: Charlotte Perrellis förbud på bröllopet

 

"Grät konstant i tio timmar"

Efter tre missfall och svåra graviditeter har hon insett att barnafödande inte enbart innebär lycka. Efter sin senaste förlossning drabbades hon av nedstämdhet.

– Jag var jättelycklig, men bara grät. Jag förstod inte vad som hände i kroppen. Det var bara en bagatell som utlöste det men vid ett tillfälle grät jag konstant i tio timmar. Tårarna sprutade så mycket att jag funderade på om det aldrig kunde ta slut. Just när man tycker att allting ska vara happy.

Christer Sturmark är ordförande för förbundet Humanisterna i dag, han menar att ingen kan se in i framtiden.

– Man kan inte sia om framtiden, av den enkla anledningen att framtiden inte hänt ännu. Men det finns massa människor som livnär sig på att lura folk till att tro att det går. Många har en stor lust att tro på sådana här vidskepligheter. Istället borde de tro på mänskliga rättigheter och kärlek, säger han.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.