Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Shirley Clamps nya kärleks- besked – efter uppbrottet

Artisten Shirley Clamp har en ny kärlek i sitt liv.
Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Shirley Clamp.
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

Singellivet är över för Shirley Clamp. 

Men vem som vunnit hennes hjärta denna gång vill artisten inte avslöja.

– Ja, jag har träffat en person, säger Shirley Clamp till Hänt. 

Efter 14-års äktenskap valde Shirley Clamp, 45, och dåvarande maken Daniel Ottosson 2016 att gå skilda vägar.

– Det är klart att det är en sorg att man separerar, men det var nästan som att mycket lättade för oss när vi väl började prata om det, sade Shirley Clamp då till Expressen.I somras avslöjade artisten att en ny kärlek finns i hennes liv.

– Jag har en speciell i mitt liv. Men jag kallar ingenting vid något namn. Jag är 45 år liksom… Det får bli vad det blir, sade hon då.

Shirley Clamps kärlekslycka

Nu bekräftar hon till Hänt att kärleken fortfarande blomstrar, men om det rör sig om samma person som i somras vill hon inte avslöja.

 – Ja, jag har träffat en person, säger Shirley Clamp till Hänt utan att avslöja några detaljer.

Någon etikett på den nya kärleken vill hon, precis som i somras, inte sätta. Men singel är hon däremot inte.

– Alltså den relationen jag har med den här mannen då kallar vi oss inte singel för jag letar inte efter någon annan. Men skulle George Clooney komma fram och säga att han vill gifta sig då skulle jag ju överväga det, säger Shirley Clamp till Hänt och skrattar.

Separerade – efter Sonja Aldéns bröllop

Det var på artistkollegan Sonja Aldéns bröllop som Shirley Clamp och Daniel Ottosson insåg att de inte skulle fortsätta leva ihop.

– Vi började prata om det i bilen hem, om vad fint det var, hur mycket kärlek det var och så var det nästan som att vi tittade på varandra och insåg att vi nog aldrig kommer hamna där, sade Shirley Clamp då till Expressen och fortsatte:

– Det är klart att det är en sorg att man separerar, men det var nästan som att mycket lättade för oss när vi väl började prata om det.

Det före detta paret har i dag en god relation – och 10-åriga dottern Vilja tillsammans.Expressen har sökt Shirley Clamp.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.