Shirley Clamp om hur hon klarar av att vara ledig. Foto: Christian Örnberg
Shirley Clamp om hur hon klarar av att vara ledig. Foto: Christian Örnberg

Shirley Clamp: "Utan barn hade jag deppat ihop"

Publicerad
Uppdaterad
I kväll syns Shirley Clamp i "Sommarkrysset".
Men de perioder hon inte arbetar tackar hon dottern Vilja för att hon inte deppar ihop.
- Jag hade nog mått dåligt om jag inte hade haft barn, säger hon.
Sedan Shirley Clamp, 38, var med i "Melodifestivalen" i vintras med Shirleys Angels har det varit tyst om henne. Medan kollegorna Vera Prada och Jessica Marberger vunnit Eurovision Song Contest tillsammans med Azerbajzdjan har Shirley tagit det lugnt.
- Som artist är det ofta mycket på och av. Jag tycker att det är ganska skönt med av-perioder i bland. Men jag hade nog mått dåligt om jag inte hade haft barn. Nu är det snarare så att man är glad, ser möjligheterna och tänker "åh vad bra, då kan vi göra det", säger hon.

Mycket jobb framöver

Men framöver kommer Shirley Clamp att vara väldigt på, då hon både jobbar med en ny soloskiva och är aktuell i tv-program som "Doobidoo" och "Gäster med gester". Hon planerar också för en framtid med Shirleys Angels, även om det inte gick som förväntat i "Melodi- festivalen".
- Den fick inte det fäste vi hade hoppats på. Vi tycket att vi hörde hemma i finalen, säger Shirley Clamp.
- Vi kommer att fortsätta jobba ihop och ska bland annat uppträda på Pridefestivalen i Stockholm i sommar. Vi kan även tänka oss Melodifestivalen igen, säger hon.
I kväll gästar hon "Sommarkrysset" i TV4 tillsammans med Christer Sjögren och Takida.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag