Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Shirley Clamp om nya kärleken: ”Träffades rätt”

Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Shirley Clamp, 47, har haft ett karriärsmässigt tufft år.

Men när det gäller kärlekslivet har det gått spikrakt uppåt. 

– Vi träffades helt rätt, eller för hans del att träffa mig var det rätt läge. För jag har kunnat landa i kärleken, säger hon om pojkvännen Benny Rönnelöw i ”Nyhetsmorgon”.

Precis som för alla inom underhållningsbranschen har Shirley Clamp haft ett svårt år, med inställda turnéer och konserter. Men i stället för att satsa på karriären har hon lagt sin energi på en nya kärleken – hockeykillen Benny Rönnelöw.  

– Vi har setts i några månader. Jag är jävligt glad för att jag har träffat Benny. Jag har inte känt så här innan och har inte haft någon sedan jag bröt upp med pappan till min dotter. Det känns som det har gått 83 år, sa artisten till Aftonbladet i augusti när hon avslöjande att hon inte längre var singel. 

I TV4:s ”Nyhetsmorgon” berättar schlagerstjärnan att det har varit svårt att släppa in en ny kärlek i livet. Det var för fyra år sedan som Shirley Clamp och exet Daniel Ottosson skilda vägar.

– Jag är dålig på att ta tid till sånt som är jättebra för mig. För det första har jag vågat släppa in och visa, vågat visa allt jag känner och släppa in all kärlek. Det låter kanske klyschigt, men så är det.

Fick tid över när konserterna ställdes in

Artisten säger att de inställda turnéerna gjorde att hon fick tid över till att lära känna Benny Rönnelöw.

– Jag gillar många bollar i luften och ingen tid över. Då är jag som bäst när det gäller prestation. Vi träffades helt rätt, eller för hans del att träffa mig var det rätt läge. För jag har kunnat landa i kärleken.

– 47 år och kan älska på ett nytt sätt, det tycker jag är urhäftigt. 

Varit sportchef för Hammarby Hockey

Benny Rönnelöw jobbar inom arbetsklädesbranschen, men har tidigare varit sportchef för Hammarby Hockey. 

– Shirley är fantastisk och hon är ju snygg också. Shirley har också en bra personlighet och bryr sig om andra. Jag är kär och lycklig, sa Benny Rönnelöw i somras. 

Shirley Clamp har dottern Vilja, 12, tillsammans med exet Daniel Ottosson och Benny Rönnelöw har fyra barn sen tidigare. Men de har inga planer på att flytta ihop – än.

– Vi bor inte ihop, så kul ska vi inte ha det. Det går inte så fort, även om det har gått fort på andra sätt med känslor och så. Men vi bor bara 14 minuter från varandra, jag har tagit tid. När jag och Benny träffades första gången frågade han mig om jag hade barn. Och jag svarade att jag har ett barn. Då sa han ”då har du fem barn nu”. Han har alltså fyra barn sedan tidigare, de är så fina. Så fembarnsmamma nu alltså, det är inte illa.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.