Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Shirley Clamp har hittat kärleken: ”Har gått fort”

Shirley Clamp har hittat kärleken
Benny Rönnelöw och Shirley Clamp är ett par.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
”Vi har setts i några månader. Jag är jävligt glad för att jag har träffat Benny”
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Benny Rönnelöw är Shirley Clamps nya kärlek.

– Vi har setts i några månader. Jag är jävligt glad för att jag har träffat Benny, säger hon till Aftonbladet.

För fyra år sedan gick Shirley Clamp, 47, och Daniel Ottosson skilda vägar. Hon har tidigare pratat om det tuffa uppbrottet. 

– Jag och mitt ex visste inte att vi inte mådde bra ihop, utan vi gick och hade respekt för varandra och jag tänkte ”nej, jag vill inte säga nåt”, har hon tidigare berättat i en intervju.

Efter skilsmässan har hon inte haft någon ny partner. Men nu avslöjar Mello-sångerskan att singeltiden är förbi. 

– Vi har setts i några månader. Jag är jävligt glad för att jag har träffat Benny. Jag har inte känt så här innan och har inte haft någon sedan jag bröt upp med pappan till min dotter. Det känns som det har gått 83 år, säger Shirley Clamp. 

För Aftonbladet berättar hon att de fann varandra på nätet. Men avslöjar inte om det var genom en dejtingsajt eller på Instagram. Benny Rönnelöw, 44, jobbar inom arbetsklädesbranschen, men tidigare varit sportchef för Hammarby Hockey. 

– Shirley är fantastisk och hon är ju snygg också. Shirley har också en bra personlighet och bryr sig om andra. Jag är kär och lycklig, säger Benny Rönnelöw. 

Fått fem bonusbarn

Shirley Clamp har dottern Vilja, 12, tillsammans med exet Daniel Ottosson och Benny Rönnelöw har fyra barn sen tidigare. 

– Vi bor inte ihop, så kul ska vi inte ha det. Det går inte så fort, även om det har gått fort på andra sätt med känslor och så. Men vi bor bara 14 minuter från varandra, jag har tagit tid. När jag och Benny träffades första gången frågade han mig om jag hade barn. Och jag svarade att jag har ett barn. Då sa han ”då har du fem barn nu”. Han har alltså fyra barn sedan tidigare, de är så fina. Så fembarnsmamma nu alltså, det är inte illa.

Expressen har sökt Shirley Clamp för en kommentar.

Joel Kinnamans nakna bild inför alla

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.