Charlie Sheens liv lockar många - snart kan du följa det via videotjänsten VMS. Till vänster: Några som använder VMS.
Charlie Sheens liv lockar många - snart kan du följa det via videotjänsten VMS. Till vänster: Några som använder VMS.

Sheen värvas av svenskt företag

Publicerad
Uppdaterad
Charlie Sheen inleder ett stort samarbete med ett svenskt företag.
Enligt vad Expressen erfar kommer superstjärnan att börja kommunicera med sina fans via den svenskutvecklade videotjänsten VMS.
- Det är inget vi kan kommentera, säger Magnus Kniving, vd på Ironroad, företaget bakom tjänsten.
Intresset kring den skandalomsusade superstjärnan Charlie Sheens liv är enormt. När han nyligen började twittra följdes han snabbt av en miljon människor - nu har han närmare 3,5 miljoner följare .
Nu ska superstjärnan börja kommunicera med sina fans på ett nytt sätt. Enligt vad Expressen erfar har Charlie Sheen inlett ett samarbete med det svenska företaget Ironroad om att börja använda deras VMS-tjänst.
- Charlie Sheen är en sjukt bra värvning. Han har vänt underläge till överläge och nu vill alla ha honom, säger en källa.
Video message service, VMS, handlar om videomeddelanden som skickas via mobiltelefonen. Användarna prenumererar på meddelanden från kändisar.

Vill locka miljoner

Ironroad har knutit till sig en rad svenska kändisar, bland andra Pernilla Wahlgren och Eric Saade.
- Jag kan kommunicera med fans på ett mycket närmare sätt. Jag kommer att dela med mig av det som fansen inte får se på scenen eller på tv, allt som jag gör annars, sa Eric Saade om tjänsten i höstas.
Nu vill bolaget inleda samarbeten med superstjärnor som ska locka miljonpublik. Dealen med Charlie Sheen ska ha blivit klar i veckan. Enligt uppgift lockas han av möjligheten att tjäna pengar på alla som vill ta del av hans "visdomar"- till skillnad från Twitter.
Det är oklart när Sheen ska börja använda tjänsten. På Ironroad är man förtegen.
- Det där äringet vi kan kommentera, säger företagets vd Magnus Kniving.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag