Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sharon Stone: Jag har förlorat halva min förmögenhet

Så tacklar du oron när pengarna tryter
Sharon Stone på röda mattan till Courage Award som gick av stapeln i veckan.
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN

Det råder stor osäkerhet på Wall Street – och en av förlorarna är Sharon Stone, 65.

– Jag har precis förlorat halva min förmögenhet på grund av den här bankgrejen, berättade skådespelaren i samband en cancergala i Beverly Hills, skriver Page Six.

I USA råder det fortfarande stor oro efter att den stora nischbanken Silicon Valley Bank kraschade förra veckan, vilket många fruktar ska vara starten på en större bankkris.

En som redan tycks ha gått förlorande ur kraschen är skådespelaren Sharon Stone som i veckan tog emot ett pris på en cancergala, och då berättade att hon blivit av med pengar.

Uttalandet kom i samband med att hon pratade om donationer till cancerforskningen.

– Jag är en teknisk idiot men jag vet hur man skriver en jävla check. Och just nu, kräver det mod, eftersom jag vet vad som händer. Jag har precis förlorat halva min förmögenhet på grund av den här bankgrejen, sa en tårögd Stone på scen skriver tidningen.

Förlorade halva förmögenheten

Stone förtydligade dock aldrig vad hon menade med ”bankgrejen”.

Vid sidan av de ekonomiska förlusterna har Sharon Stone även nyligen förlorat sin bror Patrick Stone – som dog förra månaden på grund av hjärtproblem.

– Min bror har precis dött, men det betyder inte att jag inte kan vara här. Det här är ingen enkel tid för oss. Det är tuffa tider för världen, sa hon i sitt tal.

Sharon Stone berättar om hur hon fick kämpa sig tillbaka efter en stroke.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.