Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sharon Osbournes mörka hemlighet

Foto: STEVE MATTHEWS / STEVE MATTHEWS/NPG.COM/ALL OVER NATIONAL PHOTO GRO
Foto: PARISA/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES

Sharon Osbourne avslöjar våld i äktenskapet. 

Nu berättar X-faktordomaren att hon och maken Ozzy Osbourne var "oerhört våldsamma" mot varandra. 

– Jag vaknade upp med framtänderna borta, säger Sharon Osbourne till Event magazine.

Sharon Osbourne, 65, har varit gift med maken Ozzy Osbourne i trettiofem år - och lika länge älskat honom "galet mycket" berättar X-faktordomaren. 

Nu avslöjar Sharon till nöjessajten Event magazine att paret även varit "extremt våldsamma" mot varandra.

– Jag vaknade upp med två av mina framtänder borta, berättar programledaren. 

Att vakna upp med tänderna utslagna var ingen chock för Sharon Osbourne som växt upp i ett aggressivt hem. Likaså maken Ozzys barndom präglades av våld i hemmet. 

– Jag brukade tycka att om du är arg är det absolut okej att slå någon, säger Sharon Osbourne som ger parets uppväxt som förklaring till våldet. 

Våldet mellan Ozzy och Sharon stannade inte i hemmet. Även när Ozzy uppträdde brukade paret slå varandra enligt programledaren.

 

LÄS MER: Sharon Osbournes sexkrav på Ozzy

 

Ozzy Osbourne otrogen med frisör

Efter att Ozzy varit otrogen med en frisör separerade paret kort förra året. Nu är relationen mellan Sharon och "Sabbaths"-frontman åter på banan. Den tillfälliga separationen fick Ozzy att inse hur lycklig han är tillsammans med Sharon.  

"Det finns ingen annan kvinna jag verkligen vill spendera resten av mitt liv med. Du gör misstak och lär dig av dem. Hon har gjort några misstag, och det har jag med." har Ozzy Osbourne tidigare uttalat sig om äktenskapet.

LÄS MER: Ozzy tog överdos under fruns cancerbehandling

 

Sedan fem år tillbaka är "Paranoid"-sångaren nykter och ren. Tillsammans med Sharon har musikern barnen Kelly, 35, Aimee, 34, och Jack, 31. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.