Sharon Osbourne är bisexuell, berättar hon i en intervju med "The Talk". Foto: Splash NewsSharon Osbourne är bisexuell, berättar hon i en intervju med "The Talk". Foto: Splash News
Sharon Osbourne är bisexuell, berättar hon i en intervju med "The Talk".  Foto: Splash News
Den tidigare "X factor"-domaren säger i intervjun att hon är orolig över vad hon kan ha missat. Foto: Agence / Bestimage / STELLA PICTURESDen tidigare "X factor"-domaren säger i intervjun att hon är orolig över vad hon kan ha missat. Foto: Agence / Bestimage / STELLA PICTURES
Den tidigare "X factor"-domaren säger i intervjun att hon är orolig över vad hon kan ha missat.  Foto: Agence / Bestimage / STELLA PICTURES

Sharon Osbourne avslöjar: Är bisexuell

Publicerad

Sharon Osbourne är bisexuell, berättar hon i en intervju med "The Talk".

Den tidigare "X factor"-domaren säger i intervjun att hon är orolig över vad hon kan ha missat.

– Det är för sent nu, säger Osbourne enligt Daily Star.

Det är i en intervju med amerikanska tv-programmet "The Talk" som Sharon Osbourne berättar att hon är bisexuell.

I intervjun, som brittiska tidningen Daily Star återger, säger den tidigare "X factor"-domaren, och Ozzy Osbournes hustru, att hon är orolig över vad hon kan ha missat genom att inte ha ett förhållande med en kvinna.

Sharon Osbourne är bisexuell

– Jag tror alltid att alla är gay. Och det är jag också. Jag är inte bara lite gay. Jag är extremt intresserad i vad jag kan ha missat. Men det är för sent nu, säger hon i intervjun.

 

LÄS MER: Sharon Osbourne: "Det är mitt största misstag"

 

När en av programeldarna i programmet sa att hon också är intresserad av kvinnor, svarade Osbourne:

– Det är ingenting fel med det, säger hon i programmet.

Det var i samma intervjuprogram som Sharon Osbourne berättade om maken Ozzy Osbournes återfall.

- Jag visste inte att han tog receptbelagda läkemedel. Jag visste att han drack ibland, men jag förstod aldrig hur mycket, sa hon då.

 

LÄS MER: Osbourne: "Jag är helt förstörd"

 

Berättade om sitt livs största misstag

I en intervju med "Graham Norton Show" berättade Osbourne tidigare om sitt livs största misstag. Hon ångrar att hon inte spenderade mer tid tillsammans med sina barn.

– Det är det största misstaget jag någonsin gjort. Jag vet inte hur men både Jack och Kelly har klarat sig väl, sa hon då.

I intervjun berättade hon också om Ozzy Osbournes återfall, och hur hon en tid var tvungen att lämna honom. Paret har hittat tillbaka till varandra sedan dess.

– Vi är ett team och det svåraste jag någonsin gjort var att lämna honom. sa hon.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag