Shannen Doherty. Foto: MICHAEL SIMON / MICHAEL SIMON/STARTRAKSPHOTO.COM STARTRAKS PHOTOShannen Doherty. Foto: MICHAEL SIMON / MICHAEL SIMON/STARTRAKSPHOTO.COM STARTRAKS PHOTO
Shannen Doherty. Foto: MICHAEL SIMON / MICHAEL SIMON/STARTRAKSPHOTO.COM STARTRAKS PHOTO
Foto: PARISA/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURESFoto: PARISA/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
 Foto: PARISA/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES

Shannen Dohertys nya operation – efter cancern

Publicerad

Shannen Doherty har varit öppen med sin kamp mot bröstcancern - allt från operationerna till det pendlande måendet under tillfrisknandet.

Nu berättar skådespelaren att hon har genomgått en bröstrekonstruktion - och hyllar sin mamma som än en gång vakar vid hennes sjukhussäng.

”Jag älskar dig. Tack för att du alltid finns där”, skriver Shannen Doherty.

”Beverly Hills”-stjärnan Shannen Doherty, 46, diagnostiserades med bröstcancer i mars 2015. Hon opererades och fick cellgifter, behandlingen avslutades i april 2017. 

Shannen Doherty har under hela tiden öppet delat med sig av sjukdomsprocessen.

Nu berättar skådespelaren att hon har genomgått en bröstrekonstruktion. Det innebär att bröstet som tagits bort återskapas genom operation.

Shannen Doherty har lagt upp en bild från sjukhusbädden på Instagram - och tackar sin mamma för att hon än en gång finns vid hennes sida. 

”Grattis på mors dag, mamma. Jag tar dig visst bara till de bästa platserna. Sjukhusmat...mmm. Jag älskar dig. Tack för att du alltid finns där”, skriver hon.

 

https://www.instagram.com/p/BivaSFCg8oi/?hl=sv&taken-by=theshando

LÄS MER: ”Beverly Hills”-stjärnans liv - efter kampen mot sjukdomen 

 

”Cancern har gjort mig till en bättre människa”

Shannen Doherty har tidigare hävdat att hon är övertygad om att cancern har gjort henne till en bättre människa. 

Skådespelaren har valt att inte dölja sin sjukdom. Doherty visade sig offentligt när hon tappat håret efter sin cellgiftbehandling och har berättat om de känslomässiga upp- och nergångarna.

– Cancer har förändrat mitt liv till det bättre. Det har gjort mig till en bättre människa och tvingat mig att rannsaka mig själv på ett sätt jag annars aldrig hade gjort, sa hon på American Cancer Society's Courage Award.

 

LÄS MER: Shannen Doherty visar sin stora förvandling 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag