Sångerskan Shakira är gravid. Foto: John SibleySångerskan Shakira är gravid. Foto: John Sibley
Sångerskan Shakira är gravid.  Foto: John Sibley
På Twitter skriver Shakira: "Vi väntar vårt andra barn." Foto: Picture Perfect/RexPå Twitter skriver Shakira: "Vi väntar vårt andra barn." Foto: Picture Perfect/Rex
På Twitter skriver Shakira: "Vi väntar vårt andra barn." Foto: Picture Perfect/Rex
Shakira och Gerard Pique har sedan tidigare sonen MIlan. Foto: David RamosShakira och Gerard Pique har sedan tidigare sonen MIlan. Foto: David Ramos
Shakira och Gerard Pique har sedan tidigare sonen MIlan.  Foto: David Ramos

Shakiras bebisglädje: Väntar vårt andra barn

Publicerad

Nu delar Shakira och Gerard Pique med sig av bebisglädjen.

På Twitter skriver sångerskan:

"Vi väntar vårt andra barn."

Shakira är gravid.

Sångerskan och hennes fotbollspelande pojkvän Gerard Pique delade nyligen med sig av den härliga nyheten på sociala medier.

"Ja, vi väntar vårt andra barn. Tack för alla lyckoönskningar", skriver artisten på Twitter.

Paret har sedan tidigare sonen Milan, som kom till världen i januari förra året.

"Skulle älska att få åtta, nio barn"

Vid ett flertal tillfällen har Shakira lyft fram hennes önskan om att ha en riktigt stor familj.

- Om det inte vore för min musikkarriär så skulle jag vara gravid, sa hon enligt Us Weekly i april och fortsatte sedan:

- Jag skulle älska att få åtta, nio barn med Gerard - mitt eget fotbollslag.

Tvingas betala miljoner

Colombianska Shakira släppte sitt debutalbum 1991. Tio år senare kom första skivan på engelska.

Nyligen fastställde en amerikansk domstol att sångerskans monsterhit "Loca" från 2010 är ett plagiat. Nu förväntas Sony tvingas betala ut ett antal miljoner till skivbolaget Mayimba Music.

Men det går ingen nöd på Shakira.

Sångerskan ska enligt tidigare uppgifter ha en förmögenhet på drygt 1,5 miljarder kronor och har sålt mer än 60 miljoner skivor världen över.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag