Seyfrieds dubbelgångare får alla att tappa hakan

Amanda Seyfried har en dubbelgångare – Tiktok-stjärnan Rue som tagit alla med storm.
Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / IPA/MEGA MEGA

Amanda Seyfrieds dubbelgångare får alla att häpna. 

Tiktok-stjärnan Rue är slående lik skådespelerskan – och har fått sina följare att tappa hakan. 

”Hon är Amanda Seyfried och du kan inte lura oss”, skrev en förvånad användare till en av Rues Tiktok-videos, enligt TheNews.

Den tunisisktfödda sociala medier-stjärnan Rue, som är i 20-årsåldern, har tagit alla med storm efter hennes gemensamma drag med skådespelerskan Amanda Seyfried. 

Rue har lockat 118 000 följare och 3,8 miljoner gilla-markeringar till sitt Tiktokkonto – efter de häpnadsväckande likheterna med den amerikanska skådespelerskan. 

Flera Tiktok-användare blev överraskade över att det inte var Amanda Seyfried som de såg på appen – och kallade skådespelerskan och Rue för tvillingar. 

”OMG Amanda Seyfried? Du ser precis ut som henne, wow”, kommenterade en av användarna. 

Flera kommenterade att Rue var väldigt lik den amerikanska skådespelerskan.
Foto: Tiktok

Gått viral 

Det tog inte lång tid innan Tiktok-video gick viral och just nu har filmen över 400 tusen visningar och 3143 kommentarer. 

Men flera av användarna tror inte på Rue – utan är helt säkra på att det är Amanda Seyfrid på skärmen. ”Hon är Amanda Seyfried och du kan inte lura oss”, kommenterade en förvånad användare. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.