Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sexterrorn mot Viktor

Viktor Åkerblom Nilsson och Carin da Silva dansade hem bronset.
"Let's dance"-deltagaren Viktor Åkerblom Nilsson, 24, sextrakasseras av tittare.
Han får telefonsamtal och sms av okända personer som vill ha sex med honom.
- Det var en kille som frågade rakt ut om jag ville ha sex med honom, säger tv-stjärnan.

FAKTA

Viktor Åkerblom Nilsson
Ålder: 25 på tisdag.
Det ska han först fira med sin familj och sedan med en stor fest för vännerna.
Född: I Söderköping.
Familj: Fem småsyskon.
Yrke: Skådespelare.
Har medverkat i såpan "Hotell Seger".
Var tidigare programledare i "Bolibompa".

Viktor Åkerblom Nilsson och Carin da Silva
Tidigare fick han teckningar från barn. Nu får han skamliga förslag Programledaren för "Bolibompa" har blivit något av en sexidol. Efter att han synts i rutan i tittarsuccén "Let's dance" har tjejerna jagat honom. - Det är både sms och samtal. Och de är inte rumsrena, berättar Viktor Åkerblom Nilsson. Dessutom är det flera killar som har hört av sig. Han har nyligen utnämnts till Sveriges sexigaste man av en förtjust gayjury i tidningen QX. - Det var en kille som frågade rakt ut om jag ville ha sex med honom. Jag är ingen vän av grova och runda ord. Det kan bli lite taktlöst.

Försöker avvärja

Han förklarar att han försöker att avvärja förslagen på ett bestämt, men artigt sätt. - Jag försöker att vara trevlig men bestämd och säger att jag inte är ute efter en ny vän. Ger man dem ett lillfinger hugger de efter hela kroppen. Han tycker att sexförslagen är en del av spelet och tar ändå inte illa vid sig. - Det är en del av karusellen som jag själv har valt. Det är bara att spela med.

Fortfarande singel

Under gårdagens omgång av "Let's dance" gjorde programledaren Agneta Sjödin flera antydningar om Viktors kropp. När jurymedlemmen Tony Irving hävdade i sitt domslut att Viktor putar med rumpan när han dansar sa hon: - Du putar ut med rumpan. Är det därför du har blivit vald till Sveriges sexigaste? Hänger det på rumpan? Det har tidigare gått rykten om att Viktor Åkerblom Nilsson har ett förhållande med sin danspartner Carin da Silvia. Det är dock inte sant. Viktor Åkerblom Nilsson är fortfarande singel. - Jag kan förstå att folk spekulerar eftersom vi är i samma ålder och så. Men jag är inte attraherad av Carin på det sättet
Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!