Sexscener i ”Bridgerton” läggs ut på känd porrsajt

Bridgertonstjärnornas förflutna som Harry Potter-skådespelare
Phoebe Dynevor har en av huvudrollerna i serien.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Rege-Jean Page och Phoebe Dynevor.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Det går hett till i Netflixsuccén ”Familjen Bridgerton”.

Så hett att vissa av scenerna i serien nu sprids på porrsajter – något som upprör folk på Netflix.

– Att sexscener ur ”Bridgerton” finns sida vid sida av något av det mest obscena material som finns på internet har gjort väldigt många arga, uppger en källa för The Sun.

Sedan premiären av Netflixserien ”Familjen Bridgerton” 25 december har den streamats av miljontals människor världen över, och därtill blivit en stor snackis.

I serien förekommer flera sexscener – som sedan tidigare har mottagit viss kritik. Sexscenerna har nu även letat sig ut på porrsajter världen över. Något som upprör både Netflix och skådespelarna som är inblandade, uppger en källa för The Sun.

Särskilt utsatta är skådespelarna Brits Phoebe Dynevor och Regé-Jean Page som tillsammans syns i en väldigt intim scen i serien.

– Det har varit särskilt jobbigt för Phoebe och Regé-Jean, två unga skådespelare som skrev på för rollen för resten av sitt liv, och som inte räknade med att bli exploaterade på det här sättet.

– Netflix har jobbat outtröttligt för att jaga de här piraterna och ta bort allt material som felaktigt använder sig av eller inkräktar sig på deras immaterialrätt. Alla som överväger att försöka göra det kommer få känna på kraften av jordens största strömningstjänst som är emot dem, säger källan till The Sun.

Superparet har blivit föräldrar för andra gången

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.