Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Sexsåpa"-profilerna om sitt mörka förflutna

Samtliga deltagarna i "Ex on the beach".
– Jag är inte för våld, det var onödigt, säger deltagaren Johannes "Leonidas" Ulmefors som tidigare är dömd för ringa misshandel.
Simon Viking Väliste, 22, har dömts för dopingbrott.

Premiären av Sveriges nya uppmärksammade sexsåpa "Ex on the beach" närmar sig.

Nu berättar två av deltagarna om sitt mörka förflutna - de är tidigare dömda för brott.

– Jag är inte för våld, det var onödigt, säger deltagaren Johannes "Leonidas” Ulmefors som tidigare är dömd för ringa misshandel.

Åtta singlar åkte till en paradisö för att festa och eventuellt hitta kärleken. Vad de inte visste var att deras ex snart skulle dyka upp mitt i drömmen i Kanal 11:s nya sexsåpa "Ex on the beach".

Serien har varit omtalad redan innan premiären och intresset har varit stort i sociala medier.

Nu berättar Johannes "Leonidas” Ulmefors, 20, om sin misshandelsdom.

– Det var längesedan, jag var 17 år. Det var någon som bråkade med mig och vi började slåss det var fett onödigt, jag är inte för våld, det var onödigt, säger Johannes Ulmefors, och fortsätter:

– Man ska inte använda våld, det är bara onödigt. Man borde kunna prata sig igenom det. Men gjort är gjort och man lär sig av sina misstag.

Simon Viking Väliste, 22, som dömts för dopingbrott, säger att han insett sitt misstag.

– Det är någonting som håller på att försvinna ur mitt register. Det som hände var att polisen tog mig och tyckte att jag såg hård i kroppen ut. Då frågade de mig om jag kunde följa med, så jag följde med och kissade och det visade positivt. Jag erkände mitt brott och jag fick en böter som jag betalade, säger Simon Viking Väliste.

LÄS MER: SE FÖRSTA TRAILERN TILL "EX ON THE BEACH"

Tränar tolv gånger i veckan

Nu förespråkar Simon Viking Väliste med sitt intresse för hälsa träning utan preparat - och tränar 12 gånger i veckan.

– Jag springer en timme på morgonen, och styrketränar på kvällarna. Jag är morgonpigg och rastlös. Jag mår bra när jag tränar.

Inför inspelningen, som kom spontant för Simon Viking Väliste, tränade profilen som vanligt.

– Jag hade precis börjat med ett träningsupplägg som jag hann hålla på med i två veckor innan jag åkte. Jag är nog den som är i sämst form inför den här grejen. Det var jul och så, jag hade käkat julskinka, säger han.

Nu hoppas han att tittarna ska se honom som en seriös person efter premiären den 6 april.

– Den bilden jag hoppas att folk ska få av mig är att jag är en vettig och seriös person som ändå kan bjuda på sig själv, säger Simon Viking Väliste.

Tidigare har samtliga deltagare presenterats, däribland 22-åriga Josephine Qvist som kallas för en kopia av Kim Kardashian och tidigare "Paradise hotel"-deltagaren Emelie Rydberg.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.