Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sexsåpa-deltagare: De kallar mig Kardashian

Josephine får hela tiden höra hur lik hon är stjärnan. Foto: Privat
Här: Kim Kardashian tar en selfie. Foto: Planet Photos
Josephine är 22 år och deltar i "Ex on the Beach". Foto: Linus Nilsson 2015
Kim Kardashian är förmodligen en av världens mest omtalade kändisar. Foto: 4crns/Javiles/Fameflynet Picture

En av deltagarna i den nya sexsåpan "Ex on the Beach" är 22-åriga Josephine Qvist som ständigt blir jämförd med Kim Kardashian.

– Jag får väldigt ofta höra att jag är lik henne, det är jättekul att höra, det är smickrande, säger hon.

I veckan presenterades samtliga deltagare i dejtingsåpan "Ex on the Beach" närmare. På Josephine Qvist önskelista stod "lagom mycket skägg och ganska grova armar" hos killarna. Och när 22-åringen landade på paradisön i Karibien blev hon inte besviken.

– Jag tyckte alla var skitsnygga, men däremot så retade jag mig lite på Johannes (Ulmefors) i början. Jag tyckte han var ganska dryg, men den inställningen ändrades när jag lärde känna honom bättre, säger Josephine Qvist som nyligen kommit hem från inspelningen.

Örebrotjejen beskriver sig själv som en trofast och rolig tjej, men vill inte bli kallad för Sveriges Kim Kardashian, trots att hon ständigt får höra hur lik hon är världsstjärnan.

– Jag får väldigt ofta höra att jag är lik henne, det är jättekul att höra, det är smickrande, jag blir ju glad för hon är ju extremt snygg. Men det är viktigt för mig att jag är mig själv och att jag liksom inte är Sveriges Kim Kardashian, utan att jag är Josephine, säger hon.

LÄS MER: SE TRAILERN TILL "EX ON THE BEACH"

Det är inte sällan folk kommer fram till Josephine Qvist och påpekar likheten, menar hon.

– Om jag träffar någon ny person så typ ”oh my god du ser exakt ut som Kim Kardashian” och kallar mig för Kim K och så. Det är jättevanligt, men det beror lite på hårfärgerna.

"Jag var jättenervös"

I serien som har premiär i Kanal 11 den 6 april klockan 22.00, träffas ett gäng singlar för att dejta i paradiset. Men vad de inte vet att deras ex snart gör entré. Något som rör upp en hel del känslor, enligt kanalen.

– Det var en helt fantastisk romantisk ö, man kände bara "shit vad fint det är", sedan var man ju nyfiken på alla andra deltagare så klart, säger hon om det första intrycket och fortsätter:

– Jag var jättenervös, jag var spänd och tyckte att det var skitkul men det nervöst också.

Nu hoppas hon att tittarna ser henne som en glad och härlig tjej i rutan.

I såpan deltar även Emelie Rydberg, känd från "Paradise hotel". Bloggaren och "Paradise hotel"-vinnaren Paulina Danielsson fick, trots sin vilje däremot inte delta, då hon enligt egen uppgift stoppades av TV3.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.