Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sexet efter ”Bachelor” – när kamerorna slocknat

Dolda myset när kamerorna slocknade i ”Bachelor”
Malin Stenbäck vill veta mer om vad som hände när kamerorna slocknat.
Foto: TV4
Bella Robotti säger att hon fick ligga.
Foto: TV4
Det blir obekväm stämning i studion när samtalsämnet kommer på tal.
Foto: TV4

Att lämna inspelningen för ”Bachelor” behöver inte betyda utebliven förälskelse eller ingen chans till sex. 

Fråga deltagarna Simone Mbatha och Bella Robotti – som inte slösade någon tid direkt efter vistelsen i huset.

– Bella fick ligga, säger Mbatha i ”Tjejerna avslöjar allt”. 

Just nu rullar en ny säsong av ”Bachelor” och Christoffer Levi, 33, och Siamak Hatami, 34, letar efter sina stora kärlekar. 

Några som inte hittade kärleken i programmet är Simone Mbatha, 34, och Bella Robotti, 31, men efter de lämnat inspelningen hängde de inte läpp ändå – något som visas i extramaterial i ”Tjejerna avslöjar allt”.

– Simone, vad gjorde du i går natt? säger Bella Robotti i klippet. 

– Jag blev bästa kompis med en hemlös man, vi sov på stranden, svarar Simone Mbatha och avslöjar samtidigt att Bella ”fick ligga” under samma kväll. 

– Ja, bekräftar Bella och forsätter: 

– Det går bra nu.  

Somnade hand i hand

Tillbaka i studion, där de flesta tjejerna från programmet är med, vill Simone Mbatha förklara mer om sin tid med den hemlöse mannen. 

– Jag är nog ganska extrem i mina känslor, så varmt eller kallt och att komma ut från den här verkligheten i huset, och så satt jag och pratade med en hemlös kille, vi var i samma ålder, då blev det att möta en verklighet verkligen direkt så då blev det att jag blev förälskad i honom, säger hon och fortsätter:

– Inte att jag kände att det här är mannen i mitt liv utan ”gud vad jag kände för den här mannen”. Så jag köpte en massa mat och sen gick vi till stranden och somnade hand i hand på stranden klockan 07 på morgonen, det var jättefint. 

Programledaren Malin Stenbäck, 35, försöker få Bella Robotti att prata mer om sexet, som ska ha inträffat på en toalett, men möts bara av skratt och Robotti skruvar obekvämt på sig. 

Bakom kulisserna på Idol:

Programledarens tårar bakom kulisserna – berättar själv detaljerna

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.