Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sex Education kommer tillbaka med säsong 3

Sex Education säsong 1Foto: Jon Hall/Netflix

Först de glada nyheterna: Det blir en tredje säsong av ”Sex Education” på Netflix.

De tråkiga nyheterna är att vi kommer få vänta ett tag.

De riktiga fansen har redan plöjt säsong 2 och börjat längta efter nya avsnitt om eleverna på Moordale High.

Nu har Netflix gett ”Sex Education” fansen en liten present, för några dagar sedan släppte man en video på Youtube där man berättar att serien kommer tillbaka för en tredje säsong.

https://www.youtube.com/watch?v=zzoRqGfb9XM

Seriens skapare Laurie Nunn berättar att hon redan börjat skriva på den nya säsongen, och hoppas på att det blir ännu fler.

– Jag älskar de här karaktärerna, och jag tror att det finns massa mer historier att berätta om Netflix är snälla nog att låta mig fortsätta, säger hon enligt sajten Lad Bible.

Säsong 3 av Sex Education kommer troligtvis 2021

Ja, tyvärr kommer det dröja ett tag innan den nya säsongen släpps på Netflix. Enligt flera medier som känner till Netflix publiceringsschema är det sannolikt att fansen får vänta ända till januari 2021 innan det blir nya avsnitt.

Vilka karaktärer kommer tillbaka i säsong 3 av Sex Education?

Det finns ingen officiell lista än, men om man ska tro den lilla trailern på Youtube kommer de flesta av huvudkaraktärerna tillbaka.

Hitta de bästa Netflix serierna, undvik att slösa data och lär dig maximera ditt streamande

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.