Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Sex and the city”-stjärnornas hyllning till vårdpersonalen

Sarah Jessica Parker.
Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Stjärnorna i ”Sex and the city” återförenades i en podcast för att hylla vårdpersonal i New York som kämpar mot coronaviruset.

– Jag vet inte hur jag ska kunna tacka er nog, säger Sarah Jessica Parker i podcasten enligt Page six.

New York har drabbats hårt av coronaviruset. Över 87 000 personer har smittats och närmare 5 000 har avlidit.

I ”Sex and the city”-podcasten ”The Bradshaw Boys” återförenades stjärnorna för att hylla vårdpersonalen som dagligen kämpar för att plana ut smittspridningen. Återföreningen inträffade efter att skådespelarna fått veta att Meghan Daly, som arbetar på sjukhuset New York-Presbyterian Weill Cornell, lyssnar på podcasten.

– Jag tror inte att vi hade kunnat föreställa oss att vi skulle begära detta av vår vårdpersonal och jag vet inte hur jag ska tacka er nog, säger Sarah Jessica Parker, som spelade Carrie Bradshaw i serien, i podcasten, enligt Page six.

”Ni är våra hjältar”

Cynthia Nixon, som spelade Miranda Hobbes, vände sig direkt till sjukhuset New York-Presbyterian Weill Cornell då hennes mamma fått vård där.

– Tack så mycket för allt ni gör. Jag förstår att din man jobbar på akutmottagningen. Ni är våra hjältar just nu, säger Cynthia Nixon i podcasten.

Även Kristin Davis och Kim Cattrall, Charlotte York och Samantha Jones i ”Sex and the city”, var med i podcasten.

– Vi vet att det är jättesvårt och det betyder så mycket för oss alla att ni är vid frontlinjen, säger Kristin Davis.

– Utan er skulle vi inte kunna fortsätta ... Vi är med er, vi älskar er, säger Kim Cattrall.

Missa inga nyheter om coronaviruset. Ladda ner eller starta om Expressens app, slå på notiser och välj ”coronaviruset” – då får du hela tiden senaste nyheterna.


Oro i New York – för att ens få mat på bordet

Expressens Nina Svanberg rapporterar om läget i New York.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.