Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Sex and the city”-stjärnan vägrar ny film – efter bråken

Sex and the city har varit
Kim Cattrall spelade Samantha Jones Foto: CHESTER/NEWSPIX INTERNATIONAL. / STELLA PICTURES
”Sex and the city”. Foto: DOUBLE CLICK IMAGES / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

Bästa vänner framför kameran men ovänner bakom.

Nu berättar Kim Cattrall om hur hon upplevde mobbning av kollegerna i ”Sex and the city”.

– Jag kunde aldrig förstå varför de inte bara kunde ersätta mig med en annan skådespelare, i stället för att ödsla tid med att mobba mig, säger hon till The Observer Magazine.

Kim Cattrall, 62, har spelat rollen som Samantha Jones i 94 avsnitt och två långfilmer av succén ”Sex and the city”. Samantha Jones, Carrie Bradshaw, Charlotte York och Miranda Hobbles spelade alla bästa vänner i serien. Men nu visar det sig att det inte varit lika bra stämning framför kameran som bakom den. I en intervju med The Observer Magazine berättar Kim Cattrall att hon blev mobbad och attackerad när hon tackade nej till att göra en tredje film.

– Jag kunde aldrig förstå varför de inte bara kunde ersätta mig med en annan skådespelare, i stället för att ödsla tid med att mobba mig. Ett nej är ett nej, säger hon i intervjun.

”Vet inte vad hennes problem är”

Under en tidigare intervju i Piers Morgans show har hon även berättat att hon fick skulden för att den tredje filmen aldrig blev av. Hon menade också att ”Sex and the city”-kollegan Sarah Jessica Parkers uttalande om henne i media fått henne att framstå som en diva.

– Jag känner mig inte som ett offer. Det känns som om jag slutade som vinnare. Det här har gett mig en fantastisk plattform. Men Sarah Jessica kunde ha varit snällare. Jag vet inte vad hennes problem är. Det har jag aldrig gjort, sa Cattrall.

Men att utpeka Kim Cattrall som diva är inget som Sarah Jessica Parker anser att hon har gjort. 

– Jag pratade aldrig om det, förutom att jag sa att några av oss var besvikna över att filmen inte blev av, har Sarah Jessica Parker tidigare sagt till People.

Kollegorna har bråkat sedan länge

Bråket mellan Sarah Jessica Parker och Kim Cattrall har varit omskrivet och infekterat under flera års tid. När Kim Cattrall förlorade sin bror förra året uttryckte Sarah Jessica Parker sin sorg på sociala medier, något som inte togs emot väl.

”Jag behöver inte din kärlek eller stöd i denna tragiska tid, Sarah Jessica Parker”, skrev Kim Cattrall på Instagram.