Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Sex and the City" ska hjälpa Sarah sälja skor

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Sarah Jessica Parker sitter intill sin nya skokollektion på Carrie Bradshaws trappa till de townhouse där karaktären huserar i tv-serien "Sex and the city".
Foto: Planet Photos
Vid Broadway-premiären av Its Only A Play var Sarah klädd i den här spetsdrömmen från Elie Saab. Klänningen var prydd med paljetter och Swarovskikristaller och kommer från designerns couture-kollektion för hösten 2014.
Foto: Carolyn Contino/Bei/Rex
Och på fötterna hade Sara givetvis klackar från egna märket SJP i modellen 'Carrie' T-Bar Pumps, dina för knappt 2800 kronor.

”Sex and the city”-Carrie har skor man bara kan drömma om, eller?

Här visar Sarah Jessica Parker, 49, upp sin nya skokollektion – på Carries välkända trappa.

Skådespelerskan, och numera även designern, Sarah Jessica Parker, har varit på återbesök vid den berömda trappansatsen till sin rollfigur Carrie Bradshaws hus.

Carries ”townhouse” ligger i serien på Upper east side i New York, men är i verkligheten beläget i West Village på Manhattan.

Instagram kan man nu se hur hon radar upp skorna från sin senaste kollektion.

Till en av bilderna skriver Jessica: ”That´s a wrap ladies!” (ett uttryck som används under filminspelningar) vilket många vill tolka som att hon hintar om att en tredje film med ”Sex and the city”-gänget är på gång. Därefter skriver hon dock : ”Åh nej. Eek. Sorry. Nej. Jag pratade bara om skorna. Oh, man. Geesh. Sorry. X”

Många fans hoppas att detta är det första steget mot en återkomst av hennes episka roll.

Men innan du hakar på Sarahs klacka-stil - läs det här!

Jessica ger alltid sina skor namn efter kvinnor som inspirerar henne. Som till exempel ”Blythe” efter Blythe Danner som hon beskriver som ”sofistikerad, en metropolisk personlighet”. En annan sko, ”Rachel”, är uppkallad efter systern som beskrivs som sexig och feminin. En stövel vid namn ”Serge” är efter hennes långvariga hårstylist Serge Normant. Stöveln Pat som har fått sitt namn efter kläddesignern till tv-serien, Patricia Field, är en sexig, knähög stövel av svart läder.

- Det här är min sexiga stövel. Försök att få den av mig! Jag hittar alltid en anledning att använda den så ofta som möjligt, säger Jessica till Instyle.com .Pat har haft ett enormt inflytande på mig och miljontals andra. Utan hennes bidrag hade Carrie Bradshaw inte varit komplett.

Vill du köpa ”SJP Collection” i Sverige kan du göra det på Nordstrom.com. Priserna ligger mellan 2200 kronor och 5400 kronor. Där finns även hennes handväskkollektion från 1200 kronor och uppåt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.