Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Settmans kärleksavslöjande om flickvännen: ”Baby”

Peter Settman.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Peter Settman tillsammans med kärleken Carmen Davies.
Foto: Privat.

Kärleken ligger i luften för Peter Settman.

I ett inlägg på Instagram öppnar han nu upp om känslorna för nya flickvännen Carmen Davies.

”Idag firar vi Carmen. Smart, hårt arbetande och med en vacker själ. Jag älskar dig baby!”, skriver han i inlägget

Efter elva års äktenskap skilde sig skådespelaren och producenten Peter Settman, 50, från Anna Settman, 47, i september. Under en intervju i TV4:s ”Efter fem” tidigare i år kom det dock fram att han hade funnit kärleken igen. I Los Angeles hade han hittat Carmen Davies som fått honom på fall.

– Jag har träffat någon där. Så jag sitter på det torra. Det är roligt. Hon förstår ju inte ett ord svenska, så jag kan ju säga vad jag vill. Det är det roligaste jag vet. Jag är ju barnslig i grunden så jag brukar prata svenska och så här, det tycker jag är kul, sa han i programmet.

Carmen Davies arbetar som scenograf och paret träffades under produktionen av Peter Settmans serie ”Swedish Dicks”, uppger Hänt. På Carmens Instagram har paret synts flitigt tillsammans och flickvännen har inte varit rädd för att uttrycka sina känslor för Peter synligt. Vid flera tillfällen har hon delat med sig av bilder på de båda tillsammans.

”Jag älskar dig baby”

Men Peter Settman själv har inte varit lika öppen med sina kärleksförklaringar fram tills nu. Under lördagen fyllde Carmen år, något som Peter Settman valde att uppmärksamma i sina sociala medier. På Instagram postade han ett inlägg med fem bilder på Carmen och honom själv samt en kärleksfull text.

”Idag firar vi Carmen. Smart, hårt arbetande och med en vacker själ. Jag älskar dig baby!”, skriver han i inlägget.

Hur gammal Carmen blir framgår inte men Carmen verkar uppskattat inlägget.

”Jag älskar dig älskling”, skriver hon bland kommentarerna.

Expressen har varit i kontakt med Peter Settman som inte har något mer att tillägga.

https://www.instagram.com/p/Bz0SQR-Asd5/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.