Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Serneholts nya tvillingbesked: ”Passade mig och barnen bäst”

Marie Serneholt, 35, blev för en vecka sedan mamma till två små pojkar. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Marie Serneholt och Fredric Palmqvist. Foto: OLLE SPORRONG

Marie Serneholt, 35, blev för en vecka sedan mamma till två små pojkar.

Nu berättar tv-profilen om den första tiden som mamma och avslöjar att killarna är tvåäggstvillingar.

– Visst är killarna lika, men inte mer lika än om de varit vanliga syskon. De är tvåäggstvillingar så de är olika både till utseende och personlighet, berättar hon för Mama. 

För drygt en vecka sedan blev Marie Serneholt mamma till två små tvillingpojkar tillsammans med kärleken Fredric Palmqvist, 33. 

I en intervju med tidningen Mama berättar Marie Serneholt nu om den första tiden som mamma.

– Direkt efter förlossningen mådde jag nog oförskämt bra. Jag var helt rusig av hela upplevelsen. Helt plötsligt satt jag med mina två barn i famnen. Förlossningen hade gått bra, pojkarna mådde bra, jag mådde bra. Det var lycka och lättnad på samma gång, säger hon i intervjun.

 

Marie Serneholt berättar om tvillingarna

Marie Serneholt berättar att det har varit fullt upp, men att hon inte heller hade väntat sig något annat. Hon och Fredric Palmqvist har också försökt dela på allt så mycket som möjligt. Bland annat delar de på ansvaret med att mata barnen.

– Jag bestämde mig för att pumpa och komplettera med ersättning. Det var det som passade mig och barnen bäst. Man måste hitta en väg som funkar för alla och då blev det bäst så här. Så jag och Fredric matar dem lika mycket, berättar hon i intervjun.

Marie Serneholt har tidigare berättat hur överraskad hon blev när hon fick beskedet på ultraljudet att hon väntade tvillingar – och kunde inte tro att det var sant.

https://www.instagram.com/p/BoA_RkmH4FZ/?taken-by=marieserneholt

 

 

Pojkvännen hade däremot haft sina aningar – även Marie Serneholts mamma, har hon tidigare sagt.

– Fredric hade pratat om det tidigare, att det skulle vara tvillingar. När jag sedan när jag ligger där på britsen så tittar barnmorskan på skärmen och säger: ”Är det här ert första ultraljud?”. "Ja” svarar jag och ligger där och tittar på skärmen utan att veta vad det är jag egentligen ska se och så fortsätter hon: ”Ser ni vad jag ser?”. Och min kille bara ”Är det två?”, varpå hon svarar ”Jajamen!”, har hon tidigare berättat för Mama.

Nu svarar Serneholt även på frågan om tvillingarna är en- eller tvåäggstvillingar.

– Visst är killarna lika, men inte mer lika än om de varit vanliga syskon. De är tvåäggstvillingar så de är olika både till utseende och personlighet, berättar hon.