Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Serneholts förändring i relationen med kärleken

Marie Serneholt om förändrade relationen med kärleken
Marie Serneholt blev tvåbarnsmamma 2018 när hon födde tvillingar.Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Nu berättar hon om hur det nya livet har förändrat relationen med Fredric Palmqvist.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
”Jag skulle säga att vår relation har tagits till en helt ny nivå, den är djupare än någonsin och vi är inte ”bara” flickvän/pojkvän längre utan även mamma och pappa till våra barn”, säger hon till Mama.Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL

De blev tillsammans 2017, och året därpå fick Marie Serneholt och Fredric Palmqvist tvillingsöner tillsammans.

I en intervju med Mama berättar tv-profilen om hur relationen till sambon har fördjupats genom barnen.

– Eftersom vi har en rätt krävande situation i och med att vi är tvillingföräldrar gäller det att man hjälps åt och försöker vara ett team, säger Marie Serneholt i Mama.

Det var hösten 2017 som Marie Serneholt hittade kärleken i sin Fredric Palmqvist, och paret tog snabbt sin relation till nästa nivå. I september 2018 fick de tvillingarna Philip och Nicholas, och livet förändrades helt.

I en intervju med Mama berättar tv-profilen att barnen ändrade hennes relation med pojkvännen också, och de måste sammarbeta för att få vardagen att gå ihop.

– Nu handlar det inte bara om oss och våra behov längre. Barnen kommer alltid först och eftersom vi har en rätt krävande situation i och med att vi är tvillingföräldrar gäller det att man hjälps åt och försöker vara ett team, säger Marie Serneholt.

Serneholt: Relationen på en ny nivå

Hon tycker att föräldraskapet har fördjupat hennes kärleksrelation med Fredric Palmqvist.

– Jag skulle säga att vår relation har tagits till en helt ny nivå, den är djupare än någonsin och vi är inte ”bara” flickvän/pojkvän längre utan även mamma och pappa till våra barn. Vi är familj, säger Marie Serneholt i Mama.

Profilen säger att hon kan vara helt slut och sliten till följd av sömbrist på grund av barnen, och att det kan vara tufft att kombinera med jobb. Men trots det är det med familjen hon är som allra lyckligast.

– När vi ligger i sängen alla fyra och jag tittar på mina tre killar. Min familj. Då dunkar hjärtat extra hårt. Jag har verkligen drömt om att ha min egen lilla familj, säger hon i Mama.

Expressen har sökt Marie Serneholt för en kommentar.

Adeles tränare ger sina bästa tips för bättre hälsa

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.