Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Serneholts familjelycka: ”En dröm och längtan”

Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: /IBL / /IBL
Foto: /IBL / /IBL

För fyra månader sedan blev Marie Serneholt mamma till tvillingpojkarna Nicholas och Philip. 

Nu minns hon 2018 och delar med sig av gravidhemligheten. 

”Ingen förutom jag och Fredric visste”, skriver hon på sin blogg. 

Programledaren och artisten Marie Serneholt har mycket att minnas från det gångna året. På sin blogg konstaterar hon att 2018 bjöd på två enorma händelser. 

I januari upptäckte Marie Serneholt att hon var gravid, och några veckor senare på det första ultraljudet fick hon och pojkvännen Fredric Palmqvist en andra överraskning - de väntade tvillingar. 

 

 

I september föddes pojkarna Nicholas och Philip. 

”Går det att uppleva något större? Jag har då aldrig gjort det i alla fall. Att bli gravid och att en dag bli mamma är en dröm och längtan jag haft otroligt länge. Det är ingen självklarhet att bli det och det är inget jag någonsin tagit för givet”, skriver Marie Serneholt på sin blogg. 

Dolde graviditeten under galan

Tv-profilen har tidigare berättat om att hon inte drabbats av några större våndor under sin graviditet, men i det nya blogginlägget avslöjar hon att antal toabesök var desto fler än vanligt. 

När hon tillsammans med sambon Fredric var på en gala i februari hade de nyligen fått reda på graviditeten, men de hade valt att inte berätta något. Marie Serneholt blev dock under kvällen rejält påmind om graviditetem. 

 

 

”Ingen förutom jag och Fredric visste att jag var gravid och jag höll på att kissa på mig under galan och kunde inte gå på toa då jag satt inklämd bland bord och stolar”, skriver hon. 

Serneholts lyckotårar

Onekligen ett stort år för Marie och Fredric, och när hon tänker tillbaka på 2018 är det med mycket kärlek och tacksamhet. 

”Herregud. När jag skålade in 2019 och tänkte på året som har passerat så rann det lyckotårar längs mina kinder. 2018 kommer vara ett år jag ALLTID kommer minnas”, skriver Marie Serneholt.