Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Serneholt slår tillbaka – efter mammakritiken

Marie Serneholt: ”Rätt härligt att få ta av sig sin tröja med bebiskräk”
Marie Serneholt ställde en uppriktig fråga på sin blogg – och fick både råd och kritik. Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
”Jag tycker dock att det är fel när vissa kommer med smått bitska pekpinnar”, skriver hon på sin blogg. Foto: OLLE SPORRONG
Marie Sereholt och sambon Fredric Palmqvists två söner, tvillingarna Philip och Nicholas, är nu lite mer än ett år gamla. Foto: GRANLUND PICTURES / STELLA PICTURES
Marie Serneholt inför finalen av ”Let's dance” 2015.Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN

Marie Serneholt bad sina läsare om hjälp, för att få sina tvillingar att sova hela natten.

Men i stället möttes profilen av hårda kommentarer på sin blogg – något hon nu slår tillbaka mot.

”Jag tycker dock att det är fel när vissa kommer med smått bitska pekpinnar”, skriver Marie Serneholt i sin blogg.

Det var i september förra året som tv-profilen Marie Serneholt, 36, födde sina och sambon Fredric Palmqvists, 34, första barn – tvillingarna Philip och Nicholas.

På sin blogg och på Instagram delar Marie Serneholt med sig av livet som tvåbarnsmamma, och delar med sig av tips och råd till sina läsare.

Men ofta ber Serneholt också om råd av sina läsare, och nyligen bad hon om hjälp gällande hur mycket hon ska mata sina söner före läggdags, så att de inte vaknar hungriga under natten.

”Jag har en liten fråga till er som har barn i ungefär samma ålder som mina pojkar. Det gäller välling. Hur mycket välling ger ni era barn innan läggdags? Vad är rimlig mängd liksom?”, skriver Marie Serneholt i ett blogginlägg.

Ryter ifrån mot kommentarerna

Senare tog hon till orda i ett nytt inlägg i bloggen, där hon både tackar för hjälpen hon fått – men också ryter ifrån mot de elaka kommentarer som hon fått. En del som kommenterade tyckte nämligen inte att Serneholt skulle ge sina barn välling alls, eftersom de tyckte att pojkarna är för stora för det.

”Sen vill jag säga TACK för engagemanget på inlägget ang välling. Det är så intressant att läsa hur ni gör och inte gör. Jag tycker dock att det är fel när vissa kommer med smått bitska pekpinnar om hur man minsann borde göra och ifrågasätter andra mammors sätt att göra saker och ting”, skriver Marie Serneholt i sin blogg, och stöttas av sina läsare i kommentarerna.

Expressen söker Marie Serneholt för en kommentar.

Dagens toppnyheter inom nöjesvärlden

Dagens toppnyheter inom nöjesvärlden.