Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Serneholt berättar om livsförändringen

Marie Serneholt och Fredric Palmqvist.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Paret blev föräldrar i höstas.Foto: OLLE SPORRONG
Marie Serneholt.Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Marie Serneholt njuter av livet som tvillingmamma. 

På torsdagen firade hon Childhoods 20-årsjubileum kom hon tillsammans med pojkvännen Fredric Palmqvist och berättade om hur livet har förändrats sedan hon blev mamma.

– Vi har varit ute ett par gånger till, men det känns lite speciellt att ändå få gå ut. Man tar det inte lika mycket för givet som man gjorde förut. Man uppskattar det lite mer nu, säger hon.

Marie Serneholt blev i september mamma till tvillingpojkarna Philip och Nicholas tillsammans med Fredric Palmqvist.

När prinsessan Madeleine ordnade insamlingsmiddag för välgörenhetsstiftelse Childhood som firar sitt 20-årsjubileum berättade Serneholt om livet som nybliven mamma till två små bebisar.

– Det går väldet bra, det känns speciellt att vara ute så här vi två, men det går väldigt, väldigt bra. Det är mycket, det är ju två. Men det är helt fantastiskt samtidigt, berättar hon. 

De två små tvillingpojkarna som närmar sig halvåret var hemma under festen – och Serneholt berättar hur livet har förändrats sedan hon blev mamma. Bland annat blir det inte lika många tillfällen för henne och Palmqvist att vara ute själva.  

Är det första gången ni är ute utan dem?

– Nej, vi har varit ute ett par gånger till, men det känns lite speciellt att ändå få gå ut. Man tar det inte lika mycket för givet som man gjorde förut. Man uppskattar det lite mer nu, säger hon.

 

https://www.instagram.com/p/BoA_RkmH4FZ/

 

Marie Serneholt berättar om livet som mamma

Marie Serneholt låter fansen ta del av hennes liv som mamma till tvillingar på sin blogg. Där berättade hon bland annat nyligen om hur fort tiden går och hur pojkarna växer. 

”20 veckor… galet vad tiden går. De är ju för tusan snart ett halvår?! Och i år fyller de ett!” skriver hon och fortsätter sedan:

”Vill trycka på paus. Även fast jag njuter av varje dag och vecka som går. Det är verkligen så roligt att följa deras enorma utveckling nu.”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.