Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Selena Gomez personliga avslöjande i sändning: ”Bipolär”

– Jag är bipolär, berättar Selena Gomez.Foto: IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON/IMAGE PRESS AGENCY B799
Diagnosen har påverkat hennes liv utan att hon förstått varför.Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON/IMAGE PRESS AGENCY B799
Gomez berättade om sjukdomen i Miley Cyrus program ”Bright Minded: Live with Miley!”.Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON/IMAGE PRESS AGENCY B799
Foto: KM/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES

Popstjärnan Selena Gomez berättade för Miley Cyrus om sin sjukdom – hon är bipolär.

Diagnosen har påverkat hennes liv utan att hon förstått varför. 

– När jag fick mer information hjälpte det mig. Det skrämmer mig inte nu när jag vet det, säger Selena Gomez 

Under Miley Cyrus, 27, program ”Bright Minded: Live with Miley!” på Youtube berättade Selena Gomez, 27, om sjukdomen hon diagnostiserats med. Just denna sändning var till för att prata om just mental hälsa samt hur det behandlas och hanteras. 

– Jag är bipolär, säger Gomez.

Hon fortsätter:

– Jag besökte nyligen ett av världens, eller åtminstone USA:s, bästa mentalsjukhus, McLean Hospital, för att diskutera hur jag efter år av en rad olika upplevelser, nu har insett att jag har varit bipolär.

Inte skrämmande

För artisten var det inte läskigt eller upprörande att få veta detta, utan det blev snarare ett verktyg för henne.

– När jag fick mer information hjälpte det mig. Det skrämmer mig inte nu när jag vet det. Jag tror att folk blir rädda för det, och jag har sett det, säger artisten.

Enligt Gomez är det lättare att hantera något om man vet mycket om det. Det är något som hennes mamma lärde henne i ung ålder.

Selena Gomez: ”Hjälper mig mycket”

– Hon var liksom, ju mer du vet, ju mer du lär dig om något, desto mindre rädd kommer du vara. Och det fungerade helt. Det är något som hjälper mig mycket, säger hon.

Gomez berättar också att hon under sina behandlingar lärt sig vissa verktyg, och dem har hon även haft användning av i dessa isoleringstider. Artisten har skrivit mycket, men också hört av sig till personer som hon kanske inte behandlat på bästa sätt.

– Bara för att säga: hej, jag hoppas att du är säker, hoppas att du är okej, och från mitt håll skickar jag bara kärlek. Jag vill bara att de ska veta att jag ser dem, säger Gomez.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.