Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Selena Gomez ord efter comebacken

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Selena Gomez är tillbaka - efter sjukdom och depression.
Foto: Matt Sayles / AP TT NYHETSBYRÅN
På nattens AMA-gala höll världsartisten ett tal om sin väg tillbaka.
Foto: Hahn Lionel/Abaca Usa / HAHN LIONEL/ABACA USA STELLA PICTURES

Selena Gomez är tillbaka - efter sjukdom och depression.

På nattens AMA-gala höll världsartisten ett tal om sin väg tillbaka.

– Jag höll ihop allt tillräckligt för att inte göra er besvikna, säger Selena Gomez i sitt tacktal.

Artisten Selena Gomez, 24, tvingades tidigare i år ställa in sin världsturné. Gomez hade drabbats av depression och panikångest, som följd av en kronisk autoimmun reumatisk sjukdom som artisten lider av. Hon valde då att checka in på rehab och skjuta upp turnén.

Nu är Selena Gomez tillbaka. På American Music Awards, AMA-galan, natten till måndag, gjorde artisten återinträde på den röda mattan, och höll sedan ett känslosamt tal när hon tog emot pris för bästa kvinnliga popartist.

Gomez berättar i sitt tal att hon försökte hålla ihop sitt liv för fansens skull.

– Många av er vet mycket om mitt liv, vare sig jag vill det eller inte. Jag var tvungen att sluta för att jag hade allt och var helt förkrossad på insidan. Jag höll ihop allt tillräckligt för att inte göra er besvikna, men jag höll för mycket inom mig och gjorde mig själv besviken, säger hon i sitt AMA-tal.


LÄS MER: Selena Gomez är sjuk – rensar kalendern


Selena Gomez tackar fansen för stödet


LÄS MER: Selena Gomez på rehab efter sjukdomen


Hon tackar också sina fans för stödet hon har fått under sin sjukdomstid och efter att hon ställde in sin turné.

– Jag måste säga tack till mina fans, för ni är så himla lojala, och jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna er. Om du är trasig behöver du inte fortsätta vara trasig. Oavsett om du respekterar mig eller inte, så finns det en sak ni behöver veta om mig. Jag bryr mig om människor och jag tackar er så mycket för det här, säger Selena Gomez på musikgalan.https://www.instagram.com/p/BNDSbNwhw1T/Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.