Selena Gomez är tillbaka - efter sjukdom och depression. Foto: Matt Sayles / AP TT NYHETSBYRÅNSelena Gomez är tillbaka - efter sjukdom och depression. Foto: Matt Sayles / AP TT NYHETSBYRÅN
Selena Gomez är tillbaka - efter sjukdom och depression. Foto: Matt Sayles / AP TT NYHETSBYRÅN
På nattens AMA-gala höll världsartisten ett tal om sin väg tillbaka. Foto: Hahn Lionel/Abaca Usa / HAHN LIONEL/ABACA USA STELLA PICTURESPå nattens AMA-gala höll världsartisten ett tal om sin väg tillbaka. Foto: Hahn Lionel/Abaca Usa / HAHN LIONEL/ABACA USA STELLA PICTURES
På nattens AMA-gala höll världsartisten ett tal om sin väg tillbaka. Foto: Hahn Lionel/Abaca Usa / HAHN LIONEL/ABACA USA STELLA PICTURES

Selena Gomez ord efter comebacken

Publicerad

Selena Gomez är tillbaka - efter sjukdom och depression.

På nattens AMA-gala höll världsartisten ett tal om sin väg tillbaka.

– Jag höll ihop allt tillräckligt för att inte göra er besvikna, säger Selena Gomez i sitt tacktal.

Artisten Selena Gomez, 24, tvingades tidigare i år ställa in sin världsturné. Gomez hade drabbats av depression och panikångest, som följd av en kronisk autoimmun reumatisk sjukdom som artisten lider av. Hon valde då att checka in på rehab och skjuta upp turnén.

Nu är Selena Gomez tillbaka. På American Music Awards, AMA-galan, natten till måndag, gjorde artisten återinträde på den röda mattan, och höll sedan ett känslosamt tal när hon tog emot pris för bästa kvinnliga popartist.

Gomez berättar i sitt tal att hon försökte hålla ihop sitt liv för fansens skull.

– Många av er vet mycket om mitt liv, vare sig jag vill det eller inte. Jag var tvungen att sluta för att jag hade allt och var helt förkrossad på insidan. Jag höll ihop allt tillräckligt för att inte göra er besvikna, men jag höll för mycket inom mig och gjorde mig själv besviken, säger hon i sitt AMA-tal.

 

LÄS MER: Selena Gomez är sjuk – rensar kalendern

 

Selena Gomez tackar fansen för stödet

 

LÄS MER: Selena Gomez på rehab efter sjukdomen

 

Hon tackar också sina fans för stödet hon har fått under sin sjukdomstid och efter att hon ställde in sin turné.

– Jag måste säga tack till mina fans, för ni är så himla lojala, och jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna er. Om du är trasig behöver du inte fortsätta vara trasig. Oavsett om du respekterar mig eller inte, så finns det en sak ni behöver veta om mig. Jag bryr mig om människor och jag tackar er så mycket för det här, säger Selena Gomez på musikgalan.

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag