Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Selena Gomez om psykiska hälsan: ”Brukade vara livrädd”

Selena Gomez om psykiska hälsan: ”Brukade vara livrädd”
Selena Gomez har tidigare berättat att hon är bipolär.Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON/IMAGE PRESS AGENCY B799
Nu säger hon att hon känner sig mer fri och kan vara sig själv.Foto: IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON/IMAGE PRESS AGENCY B799

Selena Gomez berättade tidigare i år att hon är bipolär.

Nu säger popstjärnan och skådespelaren att den hjälp hon har fått för sin ångest och depression gjort henne säkrare på sig själv.

– Jag skäms inte. Jag mår bättre och det känns som att jag förstår mer nu, säger hon till The Newsette.

Det var i april som Selena Gomez, 28, berättade i Miley Cyrus program på Youtube att hon diagnostiserats med bipolär sjukdom.

– När jag fick mer information hjälpte det mig. Det skrämmer mig inte nu när jag vet det. Jag tror att folk blir rädda för det, och jag har sett det, sa hon då.

Nu fortsätter Selena Gomez att vara öppen om sin mentala hälsa och i en intervju med The Newsette säger hon att hon bland annat kämpat med att vara sig själv.

– Jag brukade vara livrädd för att skapa mina egna grejer. Nu, när jag är på en inspelning eller jobbar med musik, känner jag att det är en sådan gåva att bara vara mig själv, säger hon, enligt People.

Selena Gomez: ”Känner mig mer fri”

– Jag känner mig mer fri när jag är mig själv, fortsätter hon.

Selena Gomez säger också att om hon inte fokuserat på sin psykiska hälsa hade hon inte kommit dit hon är i dag. Att det gått upp och ner, men nu blivit bättre, får också succén med senaste albumet ”Rare” att kännas ännu mer tillfredsställande.

– Det känns som att jag hade missat så många möjligheter i mitt liv om jag inte hade prioriterat min mentala hälsa. Jag har fortfarande mina dagar, men det gör mig så genuint glad att se vad jag har åstadkommit, och sen när jag förstår vad jag gör för andra också, säger hon.

Hon påstås tjäna 9 miljoner i månaden på Onlyfans

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.