Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Selena Gomez i ny film – spelar lesbisk äventyrare

Selena Gomez kärleksdrama – Hailey Biebers svar.
Selena Gomez är tillbaka som skådespelare.
Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Selena Gomez.
Foto: PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

Selena Gomez, 28, är tillbaka som skådespelare.

I en film vars premiärdatum ännu inte är bestämt, kommer Gomez spela peruanska äventyraren Silvia Vásquez-Lavado, 46, enligt Teen Vouge.

Barnskådespelare har en tendens att försvinna från rampljuset i takt med att de blir äldre. I Selena Gomez fall har det snarare blivit tvärtom.

Gomez skådespelarkarriär började med serien ”Barney & Friends” 2002 och följdes upp med en mindre roll i ”Spy kids” året därpå.

Sedan dess har hon medverkat i flertalet tv-serier och filmer, och har därtill hunnit med att vara artist, låtskrivare och producent för Netflix succéserie ”13 reasons why”.

Besteg Mount Everest

Nu skriver flera amerikanska medier att Gomez fått rollen som den peruanska äventyraren Silvia Vásquez-Lavado, i filmen om henne. 46-åringen är bland annat känd som den första homosexuella kvinnan som bestigit de högsta bergstopparna i världens sju kontinenter. Däribland Kilimanjaro i Afrika och världens högsta berg, Mount Everest, som hon besegrade i maj 2016.

Filmen baseras på Vásquez-Lavados självbiografi ”I skuggan av berget”, som beräknas släppas 2022, rapporterar Varity.

Huruvida Selena Gomez kommer leva sig in i rollen som Vásquez-Lavado och göra någonting liknande är inte klarlagt, men torde vara rätt osannolikt.

Selena Gomez bild med The Weeknd välte internet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.