Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Selena Gomez hyllas för vågad musikvideo

Foto: JOHN SALANGSANG
Foto: RMCL
Foto: DAVE ALLOCA

Selena Gomez har varit i ett förhållande med artisten The Weeknd i några månader.

Nu släpper Selena Gomez ett klipp till sin nya musikvideo "Bad liar" som får fansen att undra vad hon och pojkvännen roar sig med i sovrummet.

Det var på onsdagskvällen som Gomez släppte en minst sagt utmanande video på sin Instagram. I klippet ligger artisten och ålar sig klädd i underkläder på en säng, med sina handleder bundna tillsammans med sidenband.

Det är när Selena Gomez sträcker armarma över huvudet som man ser att hon har händerna ihopbundna.

Videon till "Bad liar" släpptes exklusivt på Spotify, medan Selena Gomez publicerade flera klipp från videon på sitt populära Instagramkonto, där hon har 120 miljoner följare.

Alla klippen har setts över två miljoner gånger vardera, och den nya videon gör fansen exalterade.

https://www.instagram.com/p/BULGgZ4gG-_/?taken-by=selenagomezhttps://www.instagram.com/p/BUODrZ9AsOC/?taken-by=selenagomez

Bland kommentarerna är det många fans som kallar Selena Gomez för sin "drottning", och hyllar henne för den vågade videon.

"Herregud, jag älskar det här!!" skriver ett fan exalterat.

"Jag är sååå stolt" skriver en annan person.

"Jag är så så så stolt över dig. Jag älskar dig" hyllar ett annat fan bland kommentarerna.


LÄS MER: Selena Gomez är sjuk – rensar kalendern


Selena Gomez tog paus - behövde rehab


LÄS MER: Selena Gomez på rehab efter sjukdomen


"Bad liar" är Selena Gomez första egna låt efter att hon tvingades ställa in sin världsturné hösten 2016, på grund av depression.

Selena Gomez lider av sjukdomen SLE (systemisk lupus erythematosus), som är en kronisk, autoimmun inflammationssjukdom. Sjukdomen är väldigt individuell och påverkar patienter på olika sätt, men det är vanligt med depression och oro hos drabbade.

– Selena brottas med SLE, men nu ska de fokusera på hennes mentala hälsa på rehab. Hon kan börja tänka väldigt mörka tankar, berättade en uppgiftslämnare för Us Weekly i oktober.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.