Foto: JOHN SALANGSANGFoto: JOHN SALANGSANG
 Foto: JOHN SALANGSANG
Foto: RMCLFoto: RMCL
 Foto: RMCL
Foto: DAVE ALLOCAFoto: DAVE ALLOCA
 Foto: DAVE ALLOCA

Selena Gomez hyllas för vågad musikvideo

Publicerad

Selena Gomez har varit i ett förhållande med artisten The Weeknd i några månader.

Nu släpper Selena Gomez ett klipp till sin nya musikvideo "Bad liar" som får fansen att undra vad hon och pojkvännen roar sig med i sovrummet.

Det var på onsdagskvällen som Gomez släppte en minst sagt utmanande video på sin Instagram. I klippet ligger artisten och ålar sig klädd i underkläder på en säng, med sina handleder bundna tillsammans med sidenband.

Det är när Selena Gomez sträcker armarma över huvudet som man ser att hon har händerna ihopbundna.

Videon till "Bad liar" släpptes exklusivt på Spotify, medan Selena Gomez publicerade flera klipp från videon på sitt populära Instagramkonto, där hon har 120 miljoner följare.

Alla klippen har setts över två miljoner gånger vardera, och den nya videon gör fansen exalterade.

https://www.instagram.com/p/BULGgZ4gG-_/?taken-by=selenagomezhttps://www.instagram.com/p/BUODrZ9AsOC/?taken-by=selenagomez

Bland kommentarerna är det många fans som kallar Selena Gomez för sin "drottning", och hyllar henne för den vågade videon.

"Herregud, jag älskar det här!!" skriver ett fan exalterat.

"Jag är sååå stolt" skriver en annan person.

"Jag är så så så stolt över dig. Jag älskar dig" hyllar ett annat fan bland kommentarerna.

 

LÄS MER: Selena Gomez är sjuk – rensar kalendern

 

Selena Gomez tog paus - behövde rehab

 

LÄS MER: Selena Gomez på rehab efter sjukdomen

 

"Bad liar" är Selena Gomez första egna låt efter att hon tvingades ställa in sin världsturné hösten 2016, på grund av depression.

Selena Gomez lider av sjukdomen SLE (systemisk lupus erythematosus), som är en kronisk, autoimmun inflammationssjukdom. Sjukdomen är väldigt individuell och påverkar patienter på olika sätt, men det är vanligt med depression och oro hos drabbade.

– Selena brottas med SLE, men nu ska de fokusera på hennes mentala hälsa på rehab. Hon kan börja tänka väldigt mörka tankar, berättade en uppgiftslämnare för Us Weekly i oktober.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag