Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Selena Gomez avslöjad - av stövlarna

Här skyndar Justin Bieber direkt efter showen in på hotellet i natt.

Samtidigt fortsätter spekulationerna att exflickvännen Selena Gomez är med honom mitt i kaoset - där unga fans fått föras till sjukhus och svimmat av under konserten.

- Sjukvårdarna har fått ta hand om en hel del, säger Micke Englund, säkerhetschef i Globen.

Justin Bieber skapade stor förvirring då han anlände till Stockholm. Tillsammans med flera personer i sitt resesällskap dolde han ansiktet då han gick in på Grand Hôtel i Stockholm - och bland de maskerade misstänks exflickvännen Selena Gomez finnas.

Ett vaket fan noterade att samma stövlar Selena tidigare burit passerade kravallstaketen, personen som bar dem dolde ansiktet, precis som Bieber i sin Chanel-rånarluva. Samma sak då Bieber kom tillbaka till hotellet.

TMZ kunde också publicera en bild på paret tillsammans, från Biebers Instagram. Bieber själv tog bort bilden kort efter publicering.

Flicka svimmade

Förutom förvirringen kring var stjärnan och hans ex-flickvän befann sig följde också uppståndelse då horder av fans samlats vid hotellet.

- En flicka svimmade av på grund av trycket. Sjukvården tog hand om henne. Ett par, tre stycken råkade ut för liknande händelser. Det är ovanligt hårt tryck den här gången, säger John Stoltz, yttre befäl på plats vid hotellet.

Polisen fick kalla in förstärkning, och sätta upp kravallstaket för att lugna situationen. Även utanför, och i Globen, var det hårt tryck. Ett brandlarm gick innan konsertstart - då en hiss stannat. Det hela löste sig dock på en kvart med hjälp av brandkåren.

Dyrt möte

Samtidigt gjorde man allt för att se till att ingen kom till skada på ståplats.

- Det var en hel del svimningar, det är unga tjejer som köat länge och kommer in i värmen där de blir yra, säger Micke Englund, säkerhetschef i Globen.

Bieber själv ställde upp på en "meet and greet" med fansen vid 20.20 - där de fick fotas med stjärnan, efter att ha köat i timmar. Priset: Nästan 3 000 kronor för vissa. Upp till 11 000 kronor för andra, som köpt biljetten via Blocket.

- Det gick väldigt snabbt. Det var bara in och ut. Alla sprang runt och grät efteråt, säger Hanna Ekhamre, 20, som träffade Bieber med Evelyn Johansson, 18.

"Han log knappt"

- Han kramade de som frågade, men sa ingenting. Jag försökte inte ens säga något. Väktarna sa bara "ställ er här", ett kort och sen ut. Han log knappt, fortsätter Hanna Ekhamre men försäkrar att hon ändå är nöjd.

Totalt drog Bieber in cirka 150 000 kronor på det hela.

Rusade in på hotellet

Stjärnan åkte direkt efter framträdandet med sin turnébuss från Globen, och dolde sig sedan med ett paraply då han rusade in på hotellet vid 23-tiden.