Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Selena Gomez anklagelser mot Justin Bieber

Bieber och Gomez har pratat med sina vänner om sin relation till varandra.
Justin Bieber.
Foto: MATT BARON/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Selena Gomez.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Selena Gomez och Justin Bieber var länge Hollywoods mest populära kärlekspar.

I en intervju med NPR berättar Selena Gomez om det tuffa uppbrottet och menar att hon utsattes för psykisk misshandel.

Efter att ha haft en av-och-på-förhållande i flera år gick Selena Gomez, 27, och Justin Bieber, 25, skilda vägar för gott i mars 2018.

Tidigare i år släppte Selena Gomez låten ”Lose you to love me” som handlar om uppbrottet mellan de två stjärnorna. I en öppenhjärtig intervju berättar stjärnan om låten och förhållandet med Justin Bieber.

– Det är ingen hatisk låt, det är en låt som säger att jag hade någonting väldigt vackert och jag skulle aldrig förneka att det inte var det, säger Selena Gomez till public service-radiobolaget NPR.

– Det var väldigt svårt och jag är glad att det är över. Och jag kände att det här var ett bra sätt att säga att, du vet, det är över och jag förstår det och jag respekterar det, säger Selena Gomez vidare.

Berättar om tuffa tiden med Justin Bieber

Samtidigt menar Selena Gomez att hon har gått vidare och poängterar att det är viktigt att inte fortsätta se sig själv som ett offer.

– Och jag är inte respektlös, jag känner att jag var ett offer för en sorts misshandel, säger Selena Gomez.

När sångerskan får frågan om det är psykisk misshandel hon menar svarar hon ”ja”.

– Jag behövde hitta en väg att förstå det som vuxen. Och jag behövde förstå de valen jag gjorde. 

– Även om jag inte vill prata om detta för resten av mitt liv är jag väldigt stolt över att jag kan säga att jag är det starkaste jag någonsin känt mig och jag har hittat ett sätt att ta mig igenom det så bra jag kan, säger Selena Gomez till NPR.

TV: Hailey Biebers svar efter kärleksdramat

Selena Gomez är tillbaka med nya låten ”Lose you to love me”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.