Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Selena Gomez: Alla mina ex tycker jag är galen

Selena Gomez är singel – och nöjd med det.
Foto: KM/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Selena Gomez och Justin Bieber var tidigare ett par.
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN

Selena Gomez är singel – och nöjd med det.

När artisten gästade sminkyoutubern NikkieTutorials nyligen konstaterade hon att hon inte letar efter en ny kille.

– Alla mina ex tycker jag är galen. Men jag bryr mig inte, säger Gomez i videon.

Artisten, skådespelaren och numera sminkmärkesägaren Selena Gomez – som nyligen lanserade skönhetsmärket Rare Beauty – har satt dejtinglivet på uppehåll under coronapandemin.

När Gomez gästade sminkyoutuber NikkieTutorials och hennes kanal konstaterade hon att pandemin gör det extra svårt att hitta kärleken – men att hon samtidigt inte vill bli utbjuden.

– Det är svårt att hitta en man i karantän, säger hon i videon och fortsätter:

– Det är roligt att jag släpper saker som säger att jag vill ha en pojkvän och så... Och jag bara: ”Jag menar det inte riktigt”. Killar är mycket jobb, säger Selena Gomez till NikkieTutorials.

Har dejtat flera kändismän

Selena Gomez hade länge en lång av-och-på-romans med Justin Bieber, som numera är gift med modellen Hailey Bieber. Gomez har också varit ihop med Orlando Bloom och The Weeknd. Enligt artisten tycker alla hennes tidigare män att hon är knäpp.

– Alla mina ex tycker jag är galen. Men jag bryr mig inte, säger Selena Gomez i videon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.