"Seinfeld" kan vara tillbaka – på riktigt. Foto: / SVT"Seinfeld" kan vara tillbaka – på riktigt. Foto: / SVT
"Seinfeld" kan vara tillbaka – på riktigt. Foto: / SVT
I en intervju med Ellen DeGeneres menar nu seriens stjärna och tv-profilen Jerry Seinfeld att en comeback kan vara på gång. Foto: LORENZO BEVILAQUA / AP CNNI en intervju med Ellen DeGeneres menar nu seriens stjärna och tv-profilen Jerry Seinfeld att en comeback kan vara på gång. Foto: LORENZO BEVILAQUA / AP CNN
I en intervju med Ellen DeGeneres menar nu seriens stjärna och tv-profilen Jerry Seinfeld att en comeback kan vara på gång. Foto: LORENZO BEVILAQUA / AP CNN

"Seinfeld"-skaparens besked om framtiden får fansen att jubla

Publicerad

"Seinfeld" kan vara på väg tillbaka – på riktigt.

I en intervju med Ellen DeGeneres menar nu seriens stjärna och tv-profilen Jerry Seinfeld att en comeback kan vara på gång.

– Det är möjligt, säger han.

Skaparna Larry David och Jerry Seinfeld har länge slagit ned idén om att succéserien "Seinfeld" kommer, och borde, återuppstå. Men nu lämnar seriens stjärna själv ett besked som får fansen att jubla.

I en intervju i Ellen DeGeneres intervjuprogram öppnar Jerry Seinfeld dörren för att serien faktiskt kan komma tillbaka – alla tidigare dementier till trots.

– Det är möjligt, svarade komikern på frågan om det fanns ens en möjlighet för serien att komma tillbaka.

Jerry Seinfelds tidigare besked

Svaret ledde till stort jubel i programmet, men det är inte första gången seriens nya liv diskuterats.

I en intervju med Entertainment Tonight Online under 2017 slog komikern dock ned seriens återkomst.

– Det kanske är bäst att ni fortsätter älska serien i stället för att vi ska kladda på något som funkade bra, säger han då. 

"Seinfelds" sista avsnitt sändes i maj 1998.

https://www.youtube.com/watch?v=VfYJEnKry5w

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag