Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sebastians relation till Simon efter ”Bachelor”

Årets säsong av TV4:s ”Bachelor” bjuder minst sagt på en hel del drama. I ett tidigare avsnitt stormade det till under en fest när Sebastian Martinsson tog illa upp efter att flera tjejer ifrågasatt hans genuinitet.
Sebastian Martinsson, 28, är en av årets bachelors.
Foto: Linus Nilsson
Sebastian Martinsson ångrar ingenting ur sin medverkan i ”Bachelor”.
Foto: Linus Nilsson
20 tjejer dejtar de två killarna.
Foto: Linus Nilsson / TV4 / Cmore
Tillsammans med Simon Lindström, 29, är Sebastian Martinsson årets ungkarlar i ”Bachelor”.
Foto: Jakob Dahlstrom / Tv4

Få har missat att årets säsong av ”Bachelor” är full gång. 

För en av de två ungkarlarna, Sebastian Martisson, 28, har livet förändrats ordentligt sedan premiären.

– Jag hade inte ens kunnat förvänta mig att det skulle bli sånt här tryck och intresse.

Årets ”Bachelor”-säsong har bjudit på mycket – än så länge har tittarna fått se tårar, kyssar, bråk och skratt.

Och i dramatikens centrum står Sebastian Martinsson, 28 – en av årets två bachelors.

Under intervjun är han på jobbet, på ett av Sveriges största läkemedelsföretag.

– Alla på jobbet kollar på programmet och alla på jobbet har hur mycket frågor som helst, säger Sebastian Martinsson och skrattar.

Han fortsätter:

– Men jag kan ju inte svara på i princip någonting, så de lever i ständig ovetskap om vad som kommer hända. 

Och det har varit många hemligheter att hålla sedan Sebastian Martisson kom tillbaka från inspelningen av ”Bachelor” i Grekland.

– De första två dygnen när jag kom hem... Allt var så tyst, inga kameror, ingen säger åt mig vart jag ska ta vägen. Det var lite deppigt faktiskt. Det blir ju så när det är så intensivt, säger han.

Och om Sebastian Martinsson är tillsammans med någon i dag får han inte avslöja det förrän programmet har sänts färdigt i november.

– Ja, man är ju i en gråzon som är väldigt speciell. Man får vara ganska så fri, men ändå inte, man måste tänka på vad man säger hela, hela tiden. 

”Ångra ska man inte göra”

Sebastian Martinsson säger att han alltid tittar på avsnitten och att han inte ångrar någonting från sin medverkan i programmet. 

– Nej, ångra ska man inte göra. Allt jag gjorde, det… nej, jag ångrar ingenting. Det finns en anledning till varför saker och ting sker. 

Men vissa händelser under inspelningen har varit extra svåra att se i efterhand. I ett av avsnitten får Sebastian mycket kritik från tjejerna, som menar att han inte är uppriktig och ärlig.

– Det var bara jag rakt igenom, så det gjorde ont att bli ifrågasatt. Det tog hårt, säger han.

Han fortsätter:

– Det var tufft att se faktiskt, jag trodde inte att det skulle vara det. Det var väldigt speciellt. 

Annat som fått en del att höja på ögonbrynen under säsongens gång är Sebastian Martinssons prat om sex – närmare bestämt antalet sexpartners och vilken sexställning han föredrar.

Vad har du fått för reaktioner på det?

– Den som blev mest chockad, det var mamma. Hon nämnde att hon höll på att trilla av stolen.

Han fortsätter:

– Men jag kände i programmet att om jag får frågor kommer jag svara ärligt på det, hela tiden. Och det höll jag hela resans gång.

Hur var det att dejta framför kamerorna?

– Det är svårt. Det är bara jag och Simon och tjejerna som kan veta hur det känns. Men jag vande mig vid kamerorna väldigt fort. Det gäller att tänka att de inte är där, nu är det bara den här personen och jag här. Släppa på allt och våga vara sig själv.

Hur är din och Simons relation i dag?

– Vi är inte direkt ovänner om man säger så, vi hörs av ibland och snackar lite. Det var svårt kanske att hitta någon typ av rivalitet mellan oss. Vi hade båda den inställningen att tjejerna ska också få göra sitt val. Vi är lika på ett sätt, men ändå inte och det blev ett häftigt äventyr. Jag och Simon, vi har kontakt.

Årets ”Bachelor”-säsong är långt ifrån över och Sebastian Martinsson menar att det finns mycket spännande kvar:

– Det jag vill säga till folk är att fortsätt att kolla! Det är mycket saker som kommer att hända, jag tycker att… om man har gillat det hittills så, fortsätt att kolla. Om det har funnits känslor innan, så kommer det ännu starkare känslor, för kommer vara en berg- och dalbana.

”Bachelor”-Simons kryptiska besked om kärleken

Hintar om sin relationsstatus efter inspelningens slut.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.