Sebastian Ljungberg är nya "Bachelor" i Sjuan.Sebastian Ljungberg är nya "Bachelor" i Sjuan.
Sebastian Ljungberg är nya "Bachelor" i Sjuan.
Sebastian Ljungberg kommer söka efter en kvinna i dejtingprogrammet.Sebastian Ljungberg kommer söka efter en kvinna i dejtingprogrammet.
Sebastian Ljungberg kommer söka efter en kvinna i dejtingprogrammet.
Sebastian LjungbergSebastian Ljungberg
Sebastian Ljungberg
Förra årets "Bachelor" Pär Nilsson. Foto: Daniel Ohlsson/Tv4Förra årets "Bachelor" Pär Nilsson. Foto: Daniel Ohlsson/Tv4
Förra årets "Bachelor" Pär Nilsson.  Foto: Daniel Ohlsson/Tv4

Sebastian Ljungberg är nya "Bachelor"

Publicerad

Efter Pär Nilssons kärlekssuccé i "Bachelor" - nu är det 37-åriga Sebastian Ljungbergs tur att hitta kärleken i dejtingprogrammet.

Köksmästaren söker efter en spontan kvinna - och han drar sig inte för att kyssas framför kamerorna.

– Men sex det tror jag inte, det blir väldigt svårt att få till på de här dejterna, säger han.

För ungefär två veckor sedan fick Sebastian Ljungberg frågan om att ställa upp i Sjuans dejtingprogram "Bachelor". Efter tre längre förhållanden som inte fungerat i slutändan bestämde han sig för att ställa upp.

– Det är ju en jättechans att träffa någon. Det ska bli otroligt spännande att göra något totalt annorlunda i livet, säger han.

Till vardags arbetar han som köksmästare i Norge, men han kan tänka sig att flytta vart som helst för rätt tjej - vilken han absolut tror att han har chans att träffa i programmet.

– Annars skulle jag inte vara med. Det är bara att titta på Pär som var med förra gången, honom gick det ju bra för så mitt mål är så klart att träffa någon och att det ska funka privat. Självklart vill jag det, och jag tror absolut att det går.

Sebastian Ljungbergs drömtjej är spontan och har humor.

– Jag har ingen direkt ram eller "hon ska vara si, hon ska vara så". Men har man ett gott sinne för humor och är lite spontan och glad, då kommer man långt tycker jag.

 

LÄS MER: Pär Nilsson hotade hoppa av "Bachelor"

Sebastian Ljungberg: "Har inga regler"

Förra säsongen av "Bachelor" innehöll en del konflikter, och den nya ungkarlen tror att det kommer förekomma även i denna säsong.

– Det är väl lite det man söker, tyvärr, alla kommer inte vara nöjda. Så är det ju. Man kan inte ge alla samma uppmärksamhet, men jag kommer absolut göra mitt bästa för att alla ska känna sig sedda och hörda, säger han.

Sebastian Ljungberg drar sig inte för att kyssas framför kamerorna, däremot är han orolig över hur det kommer kännas framför kamerorna.

– Jag har inga regler alls, jag kommer köra stenhårt, säger han och fortsätter:

– Nej men jag vet ju att det är kameror där och jag vet inte hur det är att träffa folk framför kameror, hur man blir då, bara det kan ju bli rätt speciellt. Men sex det tror jag inte, det blir väldigt svårt att få till på de här dejterna, det är jag inte intresserad av så där i tv. Men om jag träffar någon som jag tycker väldigt mycket om där nere, och om hon tycker om mig, så ser jag en kyss som någonting jag absolut kommer vilja göra.

 

LÄS MER: Alla deltagarna ur "Bachelor 2015"

Uppladdningen inför Sjuans "Bachelor"

Själv beskriver han sig som en lättsam kille som går ihop med de flesta.

– Jag vill påstå att jag är en ganska glad och skämtsam kille, som ändå har ett lugn. Det får jag ofta höra.

Nu tänker Sebastian Ljungberg ladda upp inför programmet.

– Jag ska väl försöka komma i bättre form, jag har varit bortrest en längre tid så jag ska försöka hitta en bättre kropp. Det är mitt mål just nu.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag